Rovdjuret Olivia

Stackars Pelle blir jämt attackerad=)


Idag  eller nu va det visst igår=) har jag och Micke varit och ätit på Subway.. gott gott.. efter att vi hade varit på föräldrarträff på fm där Olivia mest rullade över hela golvet medans dom andra sitter och oroar sej för att deras barn som är 2 månader äldre inte börjat vända sej än.... ojoj hoppas hon lugnar sej snart och inte har för bråttom med allt=)
Maten som vi börjat med (gröt och potatis) har än så länge gott i utan problem, ska prova med lite morotspuré snart också.

Fialottan kämpar på och i torsdags va vi på hoppträning för Alex och det gick väl skapligt iaf, hon va jättefin när vi red fram, red utan stigbyglar i förvänd galopp på båge och över galoppbommar. sen hoppade vi lite lydnadsövningar med studskombination, hinder volt hinder mm. och det gick bra men vi ska komma till lite mer ridning emellan hindrena. Det har ju varit övningar dom sista gångerna där hindrena kommit snabbt och korta svängar mm. och då har ju jag mer tänkt att vi ska hinna svänga dit och sen dit och ibland blir det lite stressigt så vi ska lägga in lite mer volter om det behövs ibland för att hinna slappna av lite emellan och få fram halsen igen och därmed blir ju sprången bättre också=) Vi ska alltså inte jämt tänka på att göra övningen helt rätt utan ta lite mer tid på oss.... Men vattenmattan går iaf bättre och bättre, kunde tom. springa i en volt bredvid den=)


Fina Lotti!

Nu vill jag att det ska komma lite snö så det blir lite ljusare ute och lite mer julkänsla...

Kommentarer
Postat av: P

Då kan hon snart börja rida om hon är tidig med allt! Verkar som bra ideér på träningen! Snygg bild ;)

2011-11-26 @ 09:06:25
Postat av: Mormor

Håller med om att det måste komma snö snart. Är så jobbigt när det är mörkt hela tiden. Undrar vem Olivia är lik. Du var ganska tidig men inte så tidig.

2011-11-26 @ 09:10:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0