Gbg here we come

Imorgon drar vi till Göteborg horseshow tåget går 07.09 och det ska bli såååå kul=)
Rapport därifrån får komma på måndag, det är iaf jag, Petra, Maria & Lena Bolin som åker.

Jag hade tänkt att jag skulle fixa en film på Olivia men det får bli nästa vecka istället. Hon har ju blivit ett riktigt busfrö som "går" överallt i lägenheten och minnet är det då inget fel på för hon vet exakt vart allt som hon inte ska hålla på med är. Dax att barnsäkra kanske!!!! Hon går in i köket till kattskålen och sen bär man ut henne i vardagsrummet igen så går hon tillbaka till köket osv. så håller vi på hela dagarna nu. Sladdar är det bästa som finns så dom tar hon sej till och drar i. Känns ju fel att skriva "går" hon hasar sej fram överallt=)

Lotti fick ju träna både onsdag (dressyr) och torsdag (hoppning) den här veckan och båda träningarna gick bra, vi gjorde lite öppna, sluta, galoppiruetter, förvänd galopp, ökningar+samlingar på dressyrträningen och på hoppningen började vi med klockan (4 hinder på volt) sen hoppade vi en oxer högre med galoppbommar före, tanken var att vi skulle komma i lugn galopp utan tryck och att hästarna skulle jobba själva med hindret och det gick riktigt bra speciellt att hon va så lugn även efter hindret i landningarna. sen hoppade vi en slinga med klockan, oxern och en studsserie på lite olika sätt.

Veckan som kommer är det dressyrtävling på GRS på söndagen så vi måste väl träna lite dressyr i veckan, men tänkte att jag skulle vara med på pay and jump på tisdag och sen är det hoppträning på torsdag men nån dag får vi nog in lite dressyr också=)

Nu är det väl bäst att sova så man är pigg i helgen=)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0