Dop



Fina doptårtan som Linda gjort med Olivia i sin björnoverall på toppen=)



Massa gofika blev det efter dopet, nu är frysen full i fikabröd så är det någon som är sugen är det bara att komma=)

Vi hade ju iaf dopet i Böna kapell, alldeles lagom stort när man inte är så många. Olivia skötte sej bra förutom att hon höll på och drog i rosetterna och kragen på klänningen hela tiden=) Men hon tyckte inte om när prästen tog henne så då grina hon lite men annars höll hon låda som vanligt. I början tittade hon jätteintresserat på prästen när hon pratade. Det var en bra kvinnlig präst som vi hade och själva ceremonin gick väldigt fort tycker jag, trodde att det skulle vara mycket mer långdraget.
Efter dopet hade vi fika i bygdegården. Superbra lokal som varmt kan rekomenderas vid olika tillställningar.
Massa fina presenter fick Olivia också bl.a halsband, hennes fötter i gips, pengar, barnservicer, instrumentset, kläder mm. jättetack för allt och tack till mamma och pappa som fixade massa med dukning och fika och Yvonne för fikabröd och såklart Linda för tårtan=)
Har inga bilder på oss från dopet just nu men det kommer nån dag.....
På kvällen åkte jag och Sara ut till Linda på tacos och filmmys, en trevlig dag.



Lite häst måste det pratas om också, va ju på hoppträning i torsdags och Lotti skötte sej bra. Lite spänd i början som vanligt när vi red cavaletti och galoppbommar, men med tanke på hur lite vi hoppar så är det ju inte så konstigt. Sen hoppade vi fram på en linje som stod på medellinjen, tre hinder med två korta galoppsprång emellan också höjde hon det sista eftersom. Vi avslutade med två olika banor.
Har försökt gjort en fin ritning av den första längsta banan. Hoppas ni fattar=) den ena oxern är det vattenmatta under och den andra traktordäck. Hon va jätteduktig med vattenmattan.

Den här veckan måste man ju jobba igen=( Men det blir dressyrträning på onsdag iaf och uppladdning för tävling i Ockelbo på söndag med div 3 dressyr..
Nu ska jag visst åka till Köpis och titta på Ulrik Munter med Linda och några barn=)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0