Nu är det gjort =)

 
Idag va vi inbjudna till avslutningsfesten i Sofias Änglar, dom har varit hemma hos Mickes föräldrars grannar den här veckan och renoverat massor, Jag har bosatt mej på altanen hos svärföräldrarna emellanåt för att vara som en typiskt nyfiken svensk=)
Först va det bara Sofia och Johnnie där (och miljoners byggare förståss) men vi fick reda på att Mattias legat sjuk på hotellet så igår och idag har han också varit med.
 
Dom började med att visa runt dom som bor där först och sen skulle vi stå i hallen och överraska dom med Champagne och jubel =) Fint va det iaf, (jag vet inte hur det såg ut innan) men vad jag förstår så va det en klar förbättring.
Anledningen till att dom fått vara med i Sofias Änglar är att tjejjen i familjen lider av graviditetsrelaterad hjärtsvikt och lever idag med hjärtpump i väntan på transplantation av ett nytt hjärta. Dom är verkligen värda allt dom har fått efter allt dom behövt genomlida. Från att vara helt frisk och vänta sitt första barn till detta öde med flera hjärtstopp och turer med helikopter och inte veta om man överlever eller inte. Ni kan läsa allt om hennes sjukdom här. Det är bara att hoppas att en transplantation lyckas och att hela familjen kan börja leva som vanligt igen.
 
Men åter till det roliga, det va uppdukat en liten buffé i huset med grönsaker och dipp och snittar mm. Lite bilder lyckades paparazzifarfar få också=)
             Johnnie och Mattias va mycket längre än jag trodde=)
           Undra vad Olivia spanar på ;-)                                                                                                                       
Sofia håller i sonen till familjen som bor där.
Micke blir överlycklig när han får en öl av Mattias=)
 
Programmet kommer att sändas någon gång efter nyår så då blir det spännande att se vad som fastnat på film=) förhoppningsvis är inte jag med så mycket men Olivia är nog med en del...

Kommentarer
Postat av: Mamma

Det gäller att vara ute i kändisvärlden =)

2012-10-13 @ 06:38:16
Postat av: P

Kul!! Spännande att se sen :)

2012-10-13 @ 16:18:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0