Veckan

Lottis vecka
Måndag: Tog transporten till ridhuset och red ett dressyrpass, fin häst spec. i galoppen. 
Tisdag: Karin hade Lotti men hon va inge pigg så blev vila för Lotti. 
Onsdag: Hoppträning som gick bra förutom att Lotti blev rädd för läktaren på ett ställe och sen när vi skulle galoppera över bommar i högervarv började folk resa sej och kom ner på ridbanan och ändrade ett hinder precis där och det va även en kisspöl där och för en spökhästhjärna blev det för mycket och kortslutning ett tag, det låter ju löjligt men man känner när det inte skulle hjälpa hur arg man än skulle bli utan det bästa bara är att vänta ut henne och tillslut kunde vi nästan komma normalt på bommen. Tror Leif förstod också för han sa inte att jag skulle bli arg och sen är han nöjd med att hon vid hoppningen sen när vi skulle hoppa en linje med de hindret så tar hon hjälpen och tar sej över fast hon inte är bekväm med att behöva springa där men hon stack iväg efter så blev väldigt trångt till hindret efter, men kom igen och då va det lite mer avspänt och vägarna blev bättre. Fast hon blir spänd ibland så tycker Leif att sprången är bättre och att hon kommer upp lätt från marken även om galoppen blir lite markbunden. Är nöjd med träningen iaf:)
Torsdag: Jobbade kväll och Lotti vilade. 
Fredag: Sofia hade Lotti, snöstorm ute men hon ville rida ändå ;) det gick bra för dom. 
Lördag: Härlig morgonuteritt med mamma och Plopp med perfekt underlag så man kunde både trava och galoppa, härligt med snö!
Ev. blir det ridhuset imorgon. 

Annars har det inte hänt så mycket i veckan, köpte en ny ljusslinga till altanen (dom nedersta lamporna blinkar)
Syns ju inte på bild men det blev faktiskt mysigt, trodde att det skulle bli irriterande men icke :)

Första riktiga snön kom äntligen men Olivia storgrinade när jag lämnade henne för att hon ville vara ute i snön. Men när jag hämtade fick hon äntligen gå i snön och hon valde alla ställen med mest snö och låtsades ramla flera gånger. Snö är verkligen riktig barnlycka!




Igårkväll fick vi mat och en trevlig kväll hos farmor ock Kalle och idag är man äckligt mätt efter julbord på furuviks brygga så inte behövde man svälta denna helg heller ;)

Idag när vi va i stallet såg jag att en stackars get fastnat i höhäcken, försökte få loss den men de va omöjligt så fick ringa dom som äger dom och åkte hem sen men dom fick nog loss henne på något sätt iaf. 

Nu är det godnatt!


Kommentarer
Postat av: P

Lotti kan hon ;) men nu börjar ni ju lära er reda ut det hela :)

2013-12-08 @ 21:57:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0