Marknad

Hade en trevlig lördag igår, först åkte jag ut till stallet släppte ut hästarna och red ett tidigt pass på banan på en fin Lotti. Va klar i stallet 9.30 och åkte ut till lervik och slog på en tappsko på en häst sen hem för frukost. Sen tog jag och Olivia en cykeltur till ryttarstugan och jag köpte en ny hjälm som ju har behövts ett tag med tanke på att min dressyrhjälm inte går att knäppa så den lär ju knappats vara godkänd.... Olivia visar stolt upp hur en hjälm ska bäras.
 
Det blev hjälmen som Olivia har på sej som fick följa med hem, dock så hade ju jag velat ha den med vita sträck på (dom här är chokladbruna) så det hade matchat bättre till kavaj mm men jag hoppas att man inte tänker så mycket på de =) Så här ser den ut.
Det är alltså den till höger jag har och den andra med vita ränder. Jag tycker nog att den med bruna ränder är finare men det va ju det med matchningen ;)
 
Vid 14 kom Sussie och hämtade mej och vi åkte mot Ockelbo marknad. Dom har ju verkligen haft perfekt marknadsväder i år, inte för varmt men inge regn iaf.
Det kändes som en typisk marknadstur, mycket folk, började med langos, Sussie köpte sockervadd=), spel på chokladhjul, en varm munk, remmar, ett nytt mobilskal så jag kan dölja min spruckna baksida, det enda som saknas är väl strumporna 16 för 100:- ;)
Riktigt vuxet med ett 3d skal =)
Vi avslutade med grillat hos oss när vi kom hem, fast vi va ju inte vrålhungriga då direkt men gott va de iaf =)
 
Idag blir det ganska slappt men ska iväg på tömkörningskurs på lervik med Lotti så lite motion får man ju iaf, det ska bli roligt.
Nu börjar snart livesändningen från den 4:e elitlagsomgången i Sundsvall, hejja GRS!!!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0