Tuff dag

För Olivia idag så hon slocknade i bilen påväg hem från min Farmor som blev dagens sista utflykt idag=)
Vi började med att åka ut till stallet där Olivia först hjäöpte till att mocka mm. Sen hälsade vi på hos getterna vilket hon tyckte va väldigt roligt.
Lite höns hälsade vi också på och tittade på Petras urgulliga kycklingar.
Sen blev det lite arbete med att börja slå i stolt till sommarhagarna, Olivia lyfte upp stolparna och slog i dom. Teamwork ;)
Sen lite lunch på stående fot för Olivia (som hellre gav köttbullarna till Sture) För att sedan sova i bilen innan badet. Badet va roligt iaf.

Hem och käka lite middag sedan vidare för att hälsa på Farmor och Kalle i Bönan innan hon däckade i bilen=)
 
Nu till Lotti. Träningen i fredags gick bra, lite ringrostig i början men fin på slutet. Vi tränade lite delar ur LA:3 och det gick bra allt förutom förvända i vänster varv men till slut så.
 
Tävlingen igår va ju LB:3, första utetävlingen för året och första gången på lång bana. Det va i Hofors och dom har en jättestor utebana där själva tävlingsbanan var placerad längst bort från framridningen och resten va full med terränghinder så Lotti va väldigt skeptisk till att gå hela vägen förbi dom där monstren. Men när vi väl fått startsignal så skötte hon sej rätt bra och sprang rakt in mellan staketen utan att tveka. Hade väl inga stora missar men hon va spänd på vissa ställen och sladdade därför lite med bakdelen och i andra travökningen som kändes rätt bra så hoppade hon åt sidan för något i slutet, fick 5st 5/5,5 och resten 6/6,5/7 så rätt jämt ändå. Slutade på 62,73% och typ mitt i resultatlistan.
Redo för tävling.
 
Nu är det bara att ladda om för jobbvecka och ny tävling nästa helg, då blir det LA:1 så den har vi ju provat 2 ggr iaf men helgen efter blir det större utmaningar =)
 

Kommentarer
Postat av: P

Inte undra på att ungen är helt slut! Fina Lotti, alldeles ensammen hemma nu :(

2013-05-13 @ 19:34:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0