2 veckor

Ja om exakt 2v sitter jag på bussen mot Gekås (Ullared) förväntansfull med dubbla känslor. Lång bussresa men kul att äntligen få åka dit :) önska att man hade lite mer pengar att slösa på bara! Men nu får jag tänka efter lite mer och köpa de jag verkligen behöver ;)

I söndags trimmade jag i ridhuset, tänkte ta ett lugnt pass med kandaret men Lotti va spänd och fjantig på flera ställen så det blev lite diskussioner emellanåt och passet blev betydligt längre än planerat utan att ha tränat på det jag tänkt men tillslut kunde hon iaf springa runt hela ridhuset g. avslappnat. Det som blir mest drabbat när hon ofta spänner sej är galoppen som ju är markbunden ändå så det är jättesvårt att jobba med den då. Avslutade iaf med att göra lite byten och vi fick faktiskt till några rätt bra :) men på söndag ska vi rida för Hanchen så hoopas på en lite mer avspänd häst då. 

Hoppträningen igår gick däremot väldigt bra, vi red fram först utan stigbyglar och gjorde öppnor och slutor som kändes bra. Sen började vi med en övning där vi skulle rida typ som i en åtta över 2 hinder och behålla samma galopp hela tiden så det blev förvänd galopp ibland. Det va svårt i början att landa i förvänd och hålla den för Lotti gjorde ju som man brukar och böt galopp över hindret och när vi lyckades landa i rätt galopp va hon snabb att byta efter :) men efter några varv hade hon lärt sej och det gick bra även när vi bytte till den andra galoppen. Sen hoppade vi på en rak linje med oxer 5 korta språng till räcke med vattenmatta och sen 6 korta till en oxer sen vände vi på det också. Avskutade med bana på 1.10-1.20 och det gick jättebra så Leif va nöjd och vi behövde inte göra om nått :) Kanske får bli hoppkarriär nästa år istället!!

Idag va jag och Olivia ut till stallet och fixade. Började med att gå till Lotti som va ensam ute och gosade lite, Olivia gav henne ett äpple så hon blev glad :) Lotti har alltid varit så himla snäll och försiktig med Olivia ända sedan hon låg i vagnen som hon stoppade in hela huvudet i, När Olivia vill leda så går hon sakta och hon vill gärna gå och snusa på Olivia när vi är i hagen även om Olivia inte alltid uppskattar det:) Men det är svårt att få bra bilder när inte Olivia vill stå kvar. 




Lotti har iaf lite sällskap av dessa när inte Latina finns längre!





Kommentarer
Postat av: P

Hoppkarriär...? Pyttsan!

2013-10-18 @ 17:49:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0