Snart så

Är lägenheten ur världen, vi ska lämna över nyckeln imorgon och det blir en befrielse att bara kunna koncentrera sej på huset sen. 
Idag jobbar jag kväll så lite sovmorgon idag men strax måste jag väcka Olivia så allt hinns med. 
Vi trivs iaf väldigt bra här i huset och när allt är iordning kommer det kännas ännu bättre, nu har vi även fått golvet slipat och lackat i vardagsrummet så idag kan vi äntligen ta in soffan :) 
Den här fina mattan är alltså borta nu :)
Trägolvet före slipning. Ska nog ta tag i att måla om mm i vardagsrummet också. 

Hästarna(läs Lotti) hade rivit hagarna igår när jag skulle ta in dom så ingångarna låg på backen men dom stod kvar innanför iaf :) Lotti har även påbörjat en fallgrop så det är sej likt här. 

Blir inte så mkt ridet denna vecka pga. lägenheten och allt men nästa vecka börjar hoppträningen igen så då lär vi igång :)

Nystart med livet på landet!!!

Har inte blivit mycket skrivet här i sommar tyvärr. Ska försöka komma igång igen nu när det hänt en del. 
Vi har ju flyttat nu :) Dock så är ju lägenheten kvar att städa men på lördag ska det lasset vara ur världen också så då kan man bara koncentrera sej på att få ordning med det nya. 
Det är till Lund i Valbo vi har flyttat till ett hus vi hyr och även hästarna får bo här :)

Så mysigt så och nu börjar även dom känna sej hemma och behöver inte skrika ihjäl sej när den andra går. 
På tävlingsfronten har det varit g lugnt i sommar.
Vi va till Gripen på dressyrmeeting första helgen i aug och red msv c cupen. Hade ridit en programträning nån dag innan som inte alls gick bra men på tävlingen kändes hon som vanligt. Inga toppresultat dock menmen. Det va en mysig helg tillsammans med Sussie och våra föräldrar+Micke H ;) 

En ny fin dekoration inhandlades :)

Jag skulle ha tävlat nu i helgen på Grs men med flytt å allt har det inte blivit mycket tid för ridning så jag strök mej. Vi ska trimma igång ordentligt snart igen :) 
Får ge lite mer info om gården vid ett annat tillfälle för nu är det dags att sova så jag orkar jobba imorgon ahhhh ångest!!!! Blä.... Men de är bara att bita i. 

RSS 2.0