Snart snart

Bara 2 (lååånga) arbetsdagar kvar tills det blir långledigt för mej. Olivia är ledig från dagis fram till den 13/1 nu sen kommer hon bara gå tis-tor eftersom jag är hemma. 
I måndags hade dom luciafirande på dagis och ett fint luciatåg var det :)


En liten pepparkaksgumma. 

Lotti har fått julvila nu, den här veckan är ju inte den lugnaste på jobbet så hon fick börja vilan lite tidigare än planerat och fick även skippa sista hoppträningen. Hon får sättas igång vid nyår igen tror jag beroende på när nästa termin börjar med hoppträning igen. Förhoppningsvis kommer det snö någon gång också så underlaget blir bättre och de blir lite ljusare!
Lotti får vänja sej med de mesta här hemma :) inte alla som har gunga i stallet. 

I helgen ska jag försöka få klart med julklappar och även slå in dom så de är gjort för mån-tis kommer jag inte hinna göra annat än jobba och jobbar dessutom till 19 på tisdag :-/ men ska ju inte klaga :) 

Olivia ville somna i min säng ikväll. 
Snygg stil <3


Nystart

Får bli en liten nystart här med bloggen. Jag ska bara jobba fram till jul och sen går jag hem för att bli tjockare :) och då ska man väl även hinna med lite mer bloggande. 

Det har väl hänt massa saker sedan jag skrev senast men lite snabbt så rullar väl det mesta på. Lotti försöker jag hålla igång, rida ut går rätt bra än så länge men trimma går väl sådär. Blir korta intervaller pga sammandragningar. Carro hoppar henne och dom börjar hitta varandra bra nu och träningen i onsdags gick väldigt bra :) Hon får väl ta det lite lugnt efter jul men sen är det väl bara att försöka hålla igång henne under vårterminen. 

Plopp och Lotti går väldigt bra ihop och står ofta väldigt nära varandra, det skriks inte så mycket om inte Lotti är brunstig då men de har hon peppar, peppar bara varit en gång sedan vi flyttade. 

Ikväll har vi varit och ätit julbord med min och Mickes familj på Elite grand hotel och de var ett väldigt fint och bra julbord :) Olivia lyckades jag tom övertala till att jag fick göra en fläta i håret. Inte ofta de händer ;)
Nu känns det som att sängen kallar så man orkar upp till lucia imorgon och även granen vill nog komma upp imorgon :)

På återseende ;)


RSS 2.0