Nystart

Får bli en liten nystart här med bloggen. Jag ska bara jobba fram till jul och sen går jag hem för att bli tjockare :) och då ska man väl även hinna med lite mer bloggande. 

Det har väl hänt massa saker sedan jag skrev senast men lite snabbt så rullar väl det mesta på. Lotti försöker jag hålla igång, rida ut går rätt bra än så länge men trimma går väl sådär. Blir korta intervaller pga sammandragningar. Carro hoppar henne och dom börjar hitta varandra bra nu och träningen i onsdags gick väldigt bra :) Hon får väl ta det lite lugnt efter jul men sen är det väl bara att försöka hålla igång henne under vårterminen. 

Plopp och Lotti går väldigt bra ihop och står ofta väldigt nära varandra, det skriks inte så mycket om inte Lotti är brunstig då men de har hon peppar, peppar bara varit en gång sedan vi flyttade. 

Ikväll har vi varit och ätit julbord med min och Mickes familj på Elite grand hotel och de var ett väldigt fint och bra julbord :) Olivia lyckades jag tom övertala till att jag fick göra en fläta i håret. Inte ofta de händer ;)
Nu känns det som att sängen kallar så man orkar upp till lucia imorgon och även granen vill nog komma upp imorgon :)

På återseende ;)


Kommentarer
Postat av: P

Äntligen lite bilder på Lotti :)

2014-12-13 @ 21:46:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0