Igång igen

Nu är det dags för Lotti att komma igång igen, efter 2v vila och mumsa gräs dygnet runt så gick inte sadelgjorden att få runt magen ;)
Blev en tur idag med lite lite trav annars bara skritt, hon kändes lite stel i början men kom igång sen. Imorgon får det bli en lite mer ordentlig uteritt och på tisdag tänkte jag tömköra om inte banan är för blöt. På torsdag blir det ett dressyrpass och på fredag uteritt och sen i helgen ska vi på träningsläger hos Eva Ålander så hoppas hon orkar med tre pass då :)
I torsdags tog vi en promenad med mamma och Olivia som sällskap. 
 
Lottis hagkompis åkte hem i veckan men då lyckades Lillan precis passa in att bli brunstig så hon fick flytta till Lotti och hingsten får klara sej själv ett tag. 

Midsommarafton igår blev en trevlig dag med lunch i Strömsbro och sen åkte vi på firande i Engesberg där blev det lite dans runt stången och hopp i hoppborgen som fanns där :) 


Sen åkte vi ut till Norrsundet och grillade med David å Linda m.fl och hade trevligt hela kvällen. Olivia och Maja badade en sväng när vädret va lite varmare för en stund men annars va det ju inte så varmt och uppäten av knott blev vi när vi spelade ett femkampsspel. 


Iaf 28 grader i poolen :)

Känns väldigt skönt att de är en dag kvar på den här helgen sen är det ju BARA 4v kvar till semester!!

Kommentarer
Postat av: P

Ska bli så kul att åka på läger :) Sen hoppas jag A4:an sitter som ett smäck! Plopp kommer få en infarkt en vacker dag...gamla gubben hålla på så där ;)

2014-06-21 @ 22:46:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0