Lugn helg

Har haft en riktigt lugn helg då Olivia sovit i Norrsundet och jag hade ingen tävling eller träning inplanerad så igår åkte jag ut med Olivia dit och fick frukost sen till stallet och trimmade ett pass på ridbanan i stormen. Riktigt lyxigt att ridbanan går att använda redan :) Lotti va fin men blev seg mot slutet, hon fick iaf inviga nya pannbandet. 

På kvällen va vi ut och åt på Helt enkelt med Linda och Maja ( David va sjuk ) blev deras goda kyckling! Sen hem till oss för att kolla på melodifestivalfinalen. 
Idag blev det bara slapp i soffan på fm och vid 14 åkte jag till lervik för att titta lite på Helena Persson träning. Mötte Yvonne och Olivia i stallet vid 16.30 så Olivia fick en liten ridtur
Lotti är så duktig med henne :)
Efter stallet blev det middag på TP (Trödje pizzeria) 

Hoppträningen i onsdags gick bra, det va lång framridning som kändes bra och sen hoppning på en linje med 4 räcken där vi fick variera antal språng. Avståndet va lika långt mellan alla och jag fick rida på 3-4-5 så det gällde att få henne att lyssna tillbaka så vi fick in 5 språng. Sen hoppade vi en serie med 3 kryss och en oxer ut, ett språng mellan varje. Oxern höjdes eftersom. Avslutade med att hoppa linjen lite högre och med 3 språng mellan varje. Lotti gjorde ju allt hon skulle men hoppade lite lojt, några språng på oxern va bra iaf. Hoppas hon är lite piggare på onsdag eftersom årets första hopptävling blir på lördag :)

Nu lite tv innan sängen!!

Kommentarer
Postat av: Mamma

Fin bild på dej och Lotti =)

2014-03-10 @ 06:37:26
Postat av: P

Urtjusigt pannband! Snart kan du ju hopptävla skruttungen också ;)

2014-03-10 @ 20:58:00
Postat av: P

Så Lotti får vila upp sig lite ;)

2014-03-10 @ 20:58:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0