På plats

Det har vi ju varit ett tag. I Göteborg alltså :) även om vi missade det anslutande tåget i Stockholm så hade vi sådan tur att de gick varje timme så vi tog oss fram smidigt ändå. Hade ju inte direkt bråttomt. Vi började med att luncha på nån resturang som hade lunchbuffé sen blev det lite shopping på H&M innan vi gick till hotellet som bara ligger några hundra meter från stationen. Efter installationen blev det en till shoppingtur, Maria hade inga kläder inför kvällen så det va ett måste ;) blev lite påsar med tillbaka. 

Det ingår middag på hotellet så vi gjorde oss iordning och åkte ner (med hissen) för en sen middag, va va mätta efter lunchen fortfarande men lite fick vi i oss iaf. Sen va tanken att vi skulle vidare till en fest som horseshowen ordnade och det kan ju se ut som att vi va taggade för fest



Men i själva verket satt vi mer och gäspade ikapp så det slutade med att vi tog hissen upp för att sova istället :)
Imorgon blir det frukost och sen kolla in Eurohorsemässan på fm och sen kolla på tävlingar under em/kvällen. 

Annars i veckan har det väl inte hänt så mycket, det är lov så det va ingen hoppträning. Men jag åkte till Trödje ridhus och tog fram lite cavaletti och två småhinder som jag hoppade många gånger tills hon gjorde de avspänt. 
Mina övningar

Fina tjejjen


I tisdags fick jag umgås lite med Sture på morgonen :)


Väldigt ledsen när det är dags att bli lämnad igen
 
Nu är det godnatt!!


Kommentarer
Postat av: P

Stackars Sture, bli lämnad så där :(
Funderar på att åka till Stockholm 1:a advent istället :)

2014-03-02 @ 09:15:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0