Mysig dag

Denna dag har ju helt klart varit bättre. Jag känner mej inte 100% men har inte fått feber iaf. Lite huvudvärk som kommer och går och lite trötta kroppsdelar...haha. Orkade knappt hålla i ratten med ena handen på vägen till Falun. Nått skit är det!
Åkte iaf ut till stallet imorse och hämtade Lotti och sen hämtade jag upp Olivia hemma som tyckte det va roligt att få följa med på utflykt :) 
Vi kom fram runt 11 och Anne-Li kom dit strax efter. 
Gick banan till 1m och självklart stoppade dom in vattenmattan i sista stund. Lotti hoppade fint på framhoppningen och även inne på banan sen, hon va inte i en bom och hoppade snällt över vattenmattan också :) felfritt och 6:e plats. 
Sen hann vi lasta in och äta lite lunch innan nästa klass. 
Gick banan till 1.10 och vattenmattan hade flyttats till ett annat hinder mitt på kortsidan, misstänkte att hon kunde titta mer där men trodde ändå hon skulle hoppa eftersom hon inte titta så mkt i första klassen. Vi startade med hinder 1-3 som hon hoppade g dåligt på och va i å klånkade, hinder 4 rev vi. 5:an va kombination som hon hoppade bra och sen vattnet, trodde hon tänkte hoppa men vi kom inte ända fram. Sen stannade hon en gång till och på tredje försöket kravlade vi oss över men rev sen hoppade hon jättefint på 7+8. Så 2 stopp och 2 rivningar + en massa tidsfel blev 31 fel :-/ ser ju inte så bra ut men man kan ju tänka att de va en rivning och resten av felen va på mattan :) 

Men en mysig dag, Olivia har skött sej och trevligt att få umgås lite med Anne-Li :) 

Nu är det bara att ladda om för 2-dagars dressyr i Gnarp nästa helg som jag och Sussie åker på :) Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0