Lotti igång

Lotti börjar komma igång nu och idag kom ju en massa snö så förhoppningsvis ligger den kvar ett tag iaf :) Första dagen jag skulle skritta ut på nyårsdagen så var det såklart storm ute och Lotti var väldigt spänd men det gick bra ända tills vi skulle hem över åkrarna och det var bara för mej att hoppa av när hon eldat upp sej till bristningsgränsen.. Suck..
Men efter de har det gått bra iaf, hon har varit lite på hugget och fått in några bocksprång men inget allvarligt :) Jag har varit in till ridhuset 2 ggr så Carro har ridit och ska in imorgon också. Tycker verkligen att de syns att Carro lärt känna Lotti mera nu och får henne att jobba på bra :) Olivia skötte fram och avskrittning sist
På torsdag börjar hoppträningen igen och Lotti ska få träna förmiddagar denna termin så det blir skönt att slippa dom sena onsdagskvällarna. 

Ja idag/inatt kom ju massvis med snö, mysigt men en del jobb blir det också. Men när vi hade skottat en hel del under fm så kommer en traktor och svänger in på gården som en räddande ängel. Annars hade vi nog inte varit färdiga än! Men ridunderlaget blir ju toppen iaf :) jag och Emma va ut på en ridtur i snöstormen igår, fast Lotti tyckte att de va ett väldigt dumt påhitt för hon tycker inte om piskande snö i ansiktet och allra minst i öronen men hon skötte sej ändå väldigt bra och vi tog oss hem som riktiga snömonster. 

Nu är min kropp slut efter all skottning så det blir att göra sängen sällskap nu.. 


Kommentarer
Postat av: P

Tänkte du ungen skulle komma i januari istället!? Ta det lite lugnt... Finaste Lotti ❤️

2015-01-14 @ 22:01:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0