Utenatt

Lotti och Peril sov ute inatt i grannens hage som vi får använda. 
Den hagen är ju bara några meter ifrån våra hagar så dom går bredvid varann även fast dom går där och ingången är på andra sidan så man får gå runt på vägen. Natten verkar iaf ha gått bra även om dom funderade när dom skulle få komma in igår :) Lotti har ju redan gått ute mycket idag på seminstationen. Idag verkar det bli lite regnigt så jag får väl ta in Lotti sen och hoppas att de torkar upp ikväll så dom kan vara ute inatt också :)Midsommarafton blev en bra dag först i Norrsundet på traditionsenlig fika på Bergmans fiskeri och sen försent hem för att kasta i oss lunchen innan midsommarfirande på Lunds bygdegård. Sen lite lugnare med tårta, vi firade även en 30-åring här på gården :) och till kvällen grillat med några fler och en del godricka (fast så gott är de ju inte) 😉 lite bilder

Dax för tårta i garaget :)
öltårta till 30-åringen
vår egen midsommarstång :)

Lördagen blev en slödag men igår blev det lite mer gjort, medans Mino sov så pysslade jag med allt i stallet. Mockade grannens hage va dit med vatten, sen tog jag in Emma och borstade henne lite  innan Olivia och Maja kom ut för att rida. Olivia fick till några steg med lättridning och Maja galopperade lite åt varje håll och båda travade över en bom :) Emma skötte sej såklart 


Efter ridningen åkte jag och barnen till Strömsbro för att säga hejdå till Henke som kommit hem över helgen, vi skjutsade honom till stationen och vinkade av vid tåget också :)

Sen grillade vi lite hamburgare innan de blev en liten kvällsutflykt till Mackmyra för att Svante skulle få premiärbada :)


Den här bilden blev lite häftig!! Ser ut som en stenkulle fast de är ner till vattnet :)

Mino fick ett sent kvällsbad när vi kommit hem och Olivia gått å lagt sej. Han tycker det är jättekul att bada nu för tiden och den här badstolen funkar riktigt bra. 

Idag är det exakt 1v tills Mino blir 3 månader och Lotti ska kollas igen. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0