Ensamtid

Den varan blir det ju inte så mycket av nu för tiden. Men inatt har jag varit helt själv hemma för resten av familjen sover i Norrsundet :) 
Dock så kom jag hem vid 22 igår och måste åka nu snart vid 7.30 till Lervik för att vara funktionär på våra hopptävlingar, så det blev inte så mycket ensamt ändå ;) men skönt att kunna ligga i sängen en hel natt utan att behöva kliva upp iaf. 

I torsdags va vi på första valpkursen och det gick bra, de var teori nu första gången med väldigt mycke nyttig information om hundarnas utvecklingsperioder, inlärningsmetoder, olika sätt att belöna och korrigera mm. 
Hundarna fick vara med för social träning och Leo skötte sej bra, lite pipig när han tyckte att man väl kunde få busa lite med dom andra hundarna :)
Men tillslut så somnade även Leo sist av alla :) 

Mino kryper på han och utforskar världen, vattenskålen åker upp och ner från golvet hela tiden och Leo får inte alltid vara ifred i sin bädd! Självklart ser vi ju till att Leo får sova ifred men samtidigt så är det ganska bra att han accepterar Mino eftersom han kommer att krypa runt överallt nu :) ofta så kan dom leka med samma leksak och Leo verkar vara lite försiktigare när han tar saker från Mino. Djur brukar ju vara kloka på det viset :) här kommer en filmsnutt
https://youtu.be/SlZLgzmLEOA
Och den här filmen måste jag bjuda på också, jag kan inte låta bli att skratta :) 
https://youtu.be/pqTxal3piJE

Nä ni kallar plikten på Lervik. Tack å hej


Kommentarer
Postat av: P

Vilka gobitar!!👍❤️

2015-10-15 @ 10:29:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0