En vecka

Nu har jag jobbat en vecka så det är skönt att vara ledig 3 veckor nu 😉 jobbet gick väl skapligt, kul att träffa alla men sen är det väl inte så mkt mer som är så kul 😏 alla som läst tidningen i veckan kan ju förstå att det inte går direkt toppenbra för "postnord" som de heter nu för tiden. Ajja nu behöver jag inte tänka på de mer på tre veckor iaf. 

Mino blir 10 månader idag, gud snart ett år 😱 han står g stadigt nu och har tagit ett litet steg så det står väl inte på förren han går nu!!!

Leo växer och tränar på, i onsdags va han superduktig och fokuserad från början :) vi tränade på fotgående med extern belöning. (Godisen ligger i en skål som han får gå till) Micke filmade lite så kanske bjuder på en snutt sen 😊 vi tränade även på att människor hälsade utan att hunden fick hälsa, bli uppbunden, inte dra i koppel, inkallning och hundmöten :) 

Förra helgen åkte jag och Linda på en hundpromenad i stan, vi gick till boulongern där det bjöds på korv m bröd och tipsrunda mm. Leo skötte sej bra :) verkligen miljöträning. 

Änderna skulle vara kul att få jaga lite 😉

på em var det en trött Leo här hemma :) 

Lotti växer hon också fast lite annorlunda. Nu tycker jag att det börjar komma fram en riktig fölmage på henne. 
Svårt att få på bild hur det faktiskt ser ut men hoppas att det inte bara är hö där inne :) 
Mindre roligt var väl när hästarna hade rivit hela hagen i onsdags och stod i samma hage alla tre. Fast de gjorde nog inte så mkt men drygt å laga hage sent på kvällen 😔 

Har varit och ätit tacos i Strömsbro idag, väldigt gott :) nu blir det ett till avsnitt av sos djur 👍🏻


Kommentarer
Postat av: P

Duktig Leo😘 Tja, fölunge väger väl en 10 kg nu kanske 😜

2016-01-31 @ 20:48:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0