Dag 1 Gagnef

Bilen med Lotti bak i släpet rullade från stallet ca. 07.10 och vi va framme i Gagnef vid 9.30. Alldeles lagom för att hinna besikta före 10. Lotti va lugn och snäll i sin box. Vi har sån tur så vi står i lyxstallet=) Vi står i ridhuset istället för i tältstallar. Väldigt bra om det blir dåligt väder imorgon också, borde ju inte vara någon risk för översvämning iaf. Det är jättebred gång mellan boxraderna också så man kan ta med barnvagnen in tom. Jämfört med dom trånga stallarna med ca. 1m lerig gång i mitten. Riktigt flyt=)
När vi hade packat in allting så knoppade jag Lotti och gjorde iordning för start i 1.10. Hon va superfin på framhoppningen, hoppade oxern lite spänt först vet inte om det var nån skugga eller nått. Som vanligt så blir hon ju spänd när hon kommer in på banan och hon va ganska spänd hela banan men tog sej runt med en rivning och hon hoppade vattnet(plättar) på första försöket=) det kanske börjar släppa snart.

Efter hon hoppat så kunde vi ta det lite lugnt igen och åka och titta boende och äta lunch mm. sen åkte vi tillbaka och pysslade med Lotti och tittade på tävlingarna. Mot kvällen gick mamma och Lotti ut och betade medans jag gjorde kvällsmys i boxen=) Hon har varit lugn hela dagen så det blir spännande att se om hon grävt till Kina inatt.
Jag hade lite bilder men dom vill tydligen inte bli inlagda=(
En bild och film kommer iaf. Nu laddar vi för nästa dag.




Kommentarer
Postat av: P

Värst vad ni verkar ha mysigt då! Latina är inte lika nöjd hemma...Lotti ser så fin ut! Spännande att se imorgon om hon är mer avspänd :)

2012-06-15 @ 22:57:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0