Fina Lotti



Lotti skötte sej riktigt bra idag, jätte lugn och snäll på tävlingsplatsen och tog sej runt banan dock med 2 rivningar och ett stopp på vattnet. Men för dagen helt klart godkänt. Första rivet skyggade hon för en fotograf i landningen och andra vet jag inte riktigt, det va insprånget i kombinationen och hon hoppade väl helt enkelt lite för kort.
Här är iaf film, hon hoppar ju vattnet efter hon har stannat på de men det kom inte med=)


Tävlingarna hölls på lugnet i Falun och det är verkligen en fin tävlingsaréna dom har där men en sak måste jag klaga på, eftersom transportparkeringen va typ 1km från tävlingsplatsen så hade det ju varit bra med en skylt där det åtminstone stod vilket håll man skulle gå åt och även en högtalare där hade underlättat. Men bra tävlingar så dit kan man åka fler gånger=)

Petra var ju med idag också som hästskötare, tog semester och allt för att hjälpa mej=) Å jag är ju glad att man var två med dom avstånden, Petra har investerat i en systemkamera också så nu får man finfina bilder på stjärnan.



Planen för Fialottan nu är div 3 dressyren på GRS den 20:e och sen får hon hoppa nån klass i Storvik helgen efter som uppladdning för meeting i Gagnef 15-17/6, får se om det kan bli nån 1.20 där=)

Å justja när vi kom hem från tävlingen idag hade Petra fått tillökning i djurfamiljen.

Kommentarer
Postat av: P

Får man inte ha skygglappar på dressyren ;). Idag kom det tre till kycklingar :) en ljus och två mörka

2012-05-11 @ 16:55:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0