Jul och Nyår

Börjar bli lite sent för det där julinlägget men lite snabbt i bilder så var det en väldigt bra julafton trots snöbristen. Vi åkte till Norrsundet på uppesittarkvällen efter jobbet och det blev bingolottospel där, ingen vinst för mej på de men 6 rätt på V75 gav hela 34kr woho!!!
På julaftonsmorgonen började vi med lite gröt och sen den traditionsenliga promenaden. Blev inte så långt i år och Olivia kunde inte bli dragen av Orri i pulkan. Men en tur till vattnet blev de iaf. 




Olivia lyckades radera den bästa bilden på henne och Orri :(

Sen gick vi hem igen och efter en stund va det dags för lunch som bestod av julmat förståss. Och efter de kom tomten:) Olivia blev överlycklig när hon såg han i fönstret och va inte lika rädd som förra året men vill gärna sitta i knä på mamma eller pappa. Fast ta emot paketen gör hon gärna ;) det märks att hon är äldre sedan förra julen för paketöppningen går betydligt fortare nu :)
Hon fick en sångbok av Maja
Har inga bilder på norrsundstomten i min mobil. 
Sen åkte vi till Strömsbro med mellanlandning i stallet och fixade Lotti, alla hästarna fick varsit knäckebröd till kvällen:)


I strömsbro började vi med Kalle och hans vänner sen julmat igen och Olivia fick smak för snapsen!


Även där kom tomten sen och lite läskig va han men hon tror verkligen på tomten nu och har stenkoll på att han kommer med paket :)


Mycket julklappar blev det för Olivia och här är några


Stoor björn är namnet på denna kille, även filten tyckte hon va mysig md tillhörande tofflor:) jag fick också många bra julklappar men nu vill hästarna komma ut så nyåret får ni läsa om senare. 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0