Nyåret då?

Blev en riktigt trevlig kväll de :) Vi va ute i Norrsundet med David och Linda m.fl. Sussie följde med ut också och Micke hade med sej en jobbarkompis så totalt va vi 10 vuxna och 3 barn. Davids bror stod för mesta matlagningen och Linda hade som alltid dukat fint och hittat på massa pyssel:)



Till förrätt åt vi nån ärtsoppa (alltså på gröna ärtor) som toppades med champagne, den va faktiskt helt ok tom för kräsne mej :) varmrätten oxfilé med potatisgratäng och rödvinssås. Och pannacotta till dessert. 

Olivia hade sin tuffa kjol som hon fick i julklapp men lyckades aldrig ta nån bra bild på henne


Hon sov hos Mickes föräldrar så efter dom större barnen skjutit lite fyrverkerier så gick vi och lämnade henne där, eftersom vi va i Davids föräldrars hus så är det bara typ 4 hus emellan :) riktigt lyxigt att bara kunna lämna henne där när det va dax att sova :)
Kvällen fortsatte med massa prat och skratt och vissa blev sneare å sneare

Hahaha den bjuder jag på ;) va inte så bra på att hålla rakt jag!
Blev lite fyrverkerier vid 12-slaget också, riktigt fina faktiskt. Dom med blått i är mina favoriter (otippat va)







Klockan blev typ halv tre innan jag å Sussie gick till Mickes föräldrar för att sova, Micke och hans kompis fick sova på ett annat ställe. Man va ju inte jättepigg när klockan ringde 07.15 för att åka till stallet och släppa ut hästarna. Mickes mamma va snäll och körde oss dit eftersom hon inte dricker nått. Men de gick bra iaf och vi gick å la oss en stund igen när vi kom tillbaka. 
De va vårat nyår de :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0