Träningshelg

Lotti har skött sej jättebra och vi gör framsteg hela tiden, igår kändes hon verkligen jättebra och vi började med galoppen. Först efter långsidorna red vi sluta till kvartslinjen sen öppna på kvartslinjen och sen skänkelvikning ut till väggen igen, det gjorde vi även i traven sen en bra övning att få henne mellan hand och skänkel och hålla henne stadig på linjen. Vi gjorde förvänd och enkla byten och även några riktiga byten på ett lite annorlunda sätt där målet va att få henne lite ur balans och hon skulle bli tvungen att byta galopp och även rent. Jag skulle vända rakt över ridbanan och galoppera rakt mot väggen och svänga precis när vi kom fram så hon bytte och det blev bra resultat så får väl testa nån mer gång. Sen började vi även vända lite och testade lite piruetter för att hon ska sätta sej ännu mer. Efter galoppen gjorde vi lite travjobb med skolor och det va nästan de bästa att hon va lösgjord och jättefin i formen och travade på utan att jag fick driva ihjäl mej som jag brukar få göra när hon kommer i riktigt arbete så lite starkare börjar hon bli :)
Idag va hon också duktig men traven blev lite trippig och lätt med galoppinslag då hon va lite spändare och känsligare men galoppen kändes istället jättebra idag. En bra träningshelg!

Sen har vi ju som sagt varit bortskämda först med tacos i Norrsundet igår och sen kalops idag hos farmor där det också blev lite pusselbygge :)


Jahopp en ny jobbvecka väntar så bäst att sova. 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Lotti såg verkligen jättefin ut!!!

2014-01-21 @ 20:09:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0