Sjuk-pigg

Olivia som va piggare i måndags och skulle till dagis i tisdags hade då feber på morgonen igen :( Micke fick vara hemma då och han ringde så hon fick komma till hälsocentralen där det konstaterades att hon hade halsfluss stackarn 💞 hon fick penicillin som hon så duktigt tar 3ggr om dagen nu i 10 dagar. Hon fick gå på dagis torsdag+fredag och hon hade ju inte varit där på över 1v samt att det är massa special med ihopslagningar och sånt på dagis så hon blev väl inte jätteglad när jag lämnade henne och hade väl varit lite mammig o pappig under dagen men i fredags gick hon direkt in och började leka iaf :) och det va nog i fredags som hon riktigt blev sitt vanliga jag igen efter att penicillinet verkat ordentligt. 

I onsdags red jag ett snabbpass på ridbanan medans Olivia sov i vagnen och det gick prima, la ut 4 galoppbommar på en volt typ klockan och växlade lite galoppsprång emellan. Lotti kändes väldigt fin då. 
I fredags blev det en väldigt kort uteritt innan vi åkte hem till Sara och Martin och fixade lite grillmiddag ihop, mycket smaskigt :)

Igår åkte vi ut med båten på fm och Olivia tyckte det va roligt och hon ville bada massor men blev nöjd med att doppa fötterna iaf, det är ju inte jättevarmt i havet direkt ;) vi åkte först till Limön och köpte glass och sen va vi till Kullerharen en sväng också så vi fick hejja lite på farmor och Kalle som låg där. På em/kvällen åkte jag och mamma ut till stallet och red, det blev lite hoppning för Lotti som inte direkt såg taggad ut när hon stod på gången men hon va iaf duktig :) och vattnet hoppade hon direkt! Fast de va bara jättelågt men de va ett tag sedan hon hoppade nu. På lördag blir det hopptävling i Hofors :) 

Idag har jag och mamma varit runt och kollat lite priser på stolp och även inhandlat lite trådd mm på hööks som hade 15% på stängselprodukter i helgen, det blir ju lite att dona med innan hästarna kan flytta. 
Lite lustigt va att när vi kom till Köpis träffade vi på Petra och Lena på parkeringen och i samma veva kommer pappa och tutar med sportbilen så Olivia som va med oss och suttit och tjatat om att hon ville till mormor och morfar för att leka kunde åka med morfar hem direkt och där blev hon kvar framåt 18-tiden för hon ville inte åka hem tokan :)
Nu på kvällen har jag varit och fått lite nya naglar:
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0