Massor händer

Skulle ha skrivit något för länge sedan men tiden bara springer iväg förra veckan blev lite strulig då jag på onsdagen hade planerat en överraskningsmiddag för Micke för att han fyllt år :) Olivia skulle åka och sova i Norrsundet men vid 8.30 ringde det från dagis och dom trodde Olivia var magsjuk.... Så det va dom planerna tänkte jag men när jag hämtat Olivia så va det ingen fara med henne och hon kunde åka till Norrsundet sen iaf. 
Middagen blev plankstek med egen potatismos :)  mumsigt!!!

Jobbade på torsdagen men mot em så ringde Yvonne och sa att Olivia fått feber och bara ville hem så det va bara att vaba på fredagen igen och hon va uppe 39,9 grader då. Det är rekord för henne. Sen åkte jag på ridläger lör-sön men Olivia blev piggare under helgen men fick vara hemma idag då hon inte va helt 100 igår men idag va febern nere på hennes normala 35,9!!!! Micke köpte en örontermometer och snacka om smidigt :) 
Sjuklingen

Lägret va iaf jättetrevligt trots tråkigt väder, red ett pass på lördagen som började mindre bra då Lotti tyckte att de va väldigt läskigt på gården och utebanan och en renfäll jag skulle flytta på blev droppen så jag kom varken upp eller ut från banan och ingen mobil hade jag och ingen människa i sikte men tillslut kom en och vi kunde gå in i ridhuset istället. Där va hon spänd vid porten men kändes bra i övrigt.
På kvällen fick vi god grillmiddag och hade trevligt. På söndagen red vi 2 pass och det första passet kändes jättebra med härlig trav och bättre galopp. Till andra passet va hon såklart trött och vi skulle rida program så kom inte riktigt till samma ridning då. Men vi provade rida msv b:2 och det kändes helt ok och hon har börjat gjort renare byten 😊👍 
En väldigt trevlig helg!!!

Idag va jag ju hemma med Olivia men hon va pigg idag så hon fick vara med mamma när jag å pappa åkte och tittade på bilar. Idag så blev det faktiskt affär också, En Honda med massa "onödig" men rolig utrustning :)

Så kanske har man sett den gamle trotjänaren för sista gången idag 😢

Imorgon är det dags för jobb igen. 


Igång igen

Nu är det dags för Lotti att komma igång igen, efter 2v vila och mumsa gräs dygnet runt så gick inte sadelgjorden att få runt magen ;)
Blev en tur idag med lite lite trav annars bara skritt, hon kändes lite stel i början men kom igång sen. Imorgon får det bli en lite mer ordentlig uteritt och på tisdag tänkte jag tömköra om inte banan är för blöt. På torsdag blir det ett dressyrpass och på fredag uteritt och sen i helgen ska vi på träningsläger hos Eva Ålander så hoppas hon orkar med tre pass då :)
I torsdags tog vi en promenad med mamma och Olivia som sällskap. 
 
Lottis hagkompis åkte hem i veckan men då lyckades Lillan precis passa in att bli brunstig så hon fick flytta till Lotti och hingsten får klara sej själv ett tag. 

Midsommarafton igår blev en trevlig dag med lunch i Strömsbro och sen åkte vi på firande i Engesberg där blev det lite dans runt stången och hopp i hoppborgen som fanns där :) 


Sen åkte vi ut till Norrsundet och grillade med David å Linda m.fl och hade trevligt hela kvällen. Olivia och Maja badade en sväng när vädret va lite varmare för en stund men annars va det ju inte så varmt och uppäten av knott blev vi när vi spelade ett femkampsspel. 


Iaf 28 grader i poolen :)

Känns väldigt skönt att de är en dag kvar på den här helgen sen är det ju BARA 4v kvar till semester!!

Festhelg

Blev en väldigt lyckad och trevlig dag i lördags med trevligt folk och god mat dock väldigt mycket knott som ville göra oss sällskap också :-/
Mycke sittplatser


MusikanläggningenVälkomstbordet

En del av barenMat och dessertbordFödelsedagsbarnen

Olivia fick en ny kompis och dom lekte jättebra ihop och besökte även toaletten tillsammans :) Det blev dock inga glada miner när man va tvungen att gå hem. 

Pappa fick en fin håruppsättning också :) 

Jag och Micke sov till 11!! På söndagen trots att vi inte kom i säng jättesent men man får ingen tidsuppfattning i källaren när det är mörkt hela tiden. Men då va man pigg iaf :) 
På söndagen kom det folk vid 13 igen och åt rester, sen blev det lite bad med Maja och Linda. 
Redo för ett dopp :)

På kvällen åkte vi till min farmor och bjöd på lite mat där. 
Nu ska jag ta mej till jobbet för ett em-pass. 

Dessert check

Lyckades deela till mej att få börja jobba 14 idag så nu har jag gjort färdigt efterrätterna till festen imorgon, jag handlade det mesta i tisdags så måste handla lite jordgubbar idag bara :) 
 
Det blev verkligen en passande vecka för Lotti att vila och väldigt skönt är det, hon får vila till midsommar innan vi kör igång igen. Igår åkte jag och Olivia ut och borstade lite på henne och jag kan ju säga att magen är större än vad den var för några dagar sedan och stenhård :) men det är inget jämfört med Plopp som rullar fram!!

Jag är ju så sugen på att betäcka Lotti någon gång så kollar lite på hingstar och har hittat en ny favorit som skulle passa Lotti perfekt ;) 
Snygg va??
Skulle fortfarande vilja ha Chicos boy som jag varit sugen på förut men det är ju billigare att ta en som finns i Sverige. Det är första året som "Benetton Dream" är i Sverige och han är väldigt populär så man får väl hålla koll på fölvisningarna nästa år men risken är väl att han blir dyrare och dyrare. Han tävlar framgångsrikt med Tinne och har vunnit alla sina starter i år alla över 70% och några över 77% vann två starter nu på strömsholm också.
Drömma kan man ju alltid =)
Nu är det bäst att åka till affären för jordgubbsshopping!
 
 

Helgen

Tävlingen var trevlig och allt gick bra förutom att resultaten inte blev dom bästa men nu får hon vila sej lite i form så kommer vi igen på tävlingsbanorna :)

Vandrarhemmet vi bodde på va bra men lite dålig koll från personalen kanske, och Gpsen lurade ut oss på en icke transportvänlig väg men vi tog oss ifrån den också. 
Knoppad före start
Trött efter 3 starter :)
Lotti och smirnoff strax innan hemfärd, Smirnoff gnäggade efter Lotti när hon gick men hon var bara grinig mot honom :) Kärlek börjar alltid med bråk!

Vi kom hem på lördag em och sen på söndagen åkte jag till Camilla och fick nya fina naglar
Efter de raka vägen ut till Norrsundet och Olivia som jag inte träffat sedan torsdagen :) och Micke å dom andra där också förståss. Fick lite mat och sen blev det en sväng till stallet. Lotti, Samorka och Plopp har börjat gå ute dygnet runt nu så det är skönt 
Plopp tar igen sej på morgonen


Nu har jag varit och handlat det mesta till Festen på lördag för Micke och Hasse som fyller 30+60, mina uppgifter är efterrätt och välkomstbål :)

Godnatt

Hade tänkt skriva ett riktigt inlägg om veckan men klockan är alldeles för mycket nu för de!!! Imorgon åker jag och Sussie med Lotti och Smirnoff till Gnarp och tävlar dressyr i 2 dagar :) Lite tråkigt att sitta och köra varsin bil men det ska bli kul iaf. Jag rider Msv C:1 imorgon (idag) och LA:4+Msv C:2 på lördag. 

Lotti har känts fin hela veckan både under dressyrtrim och hoppträningen. Efter tävlingen nu ska hon få lite välförtjänt vila innan det är dags för nya uppgifter :)
Ett försök till en selfie ;)RSS 2.0