Helgens tävling

I Lördags va vi till Falu Ryttarsällskap på hopptävling med FiaLottan. 1m och 1.10 va vi anmälda till. Det va en väldigt stor anläggning (Svedens gård) och jag har aldrig varit där förut. Det är nog väldigt fint där på sommaren :)
Allt flöt på väldigt bra och det va framridning i ett mindre ridhus som Lotti tyckte va väldigt läskigt men hon hoppar ju hindren iaf. Man kunde rida fram lite ute också men det va så blött efter nattens regn och snö så jag skippade de. Tävlingsridhuset va väldigt ljust och fint och hindrena va också fina och banorna roliga. Tyckte väl att de kändes lite elakt att ha vattenmattor på tredje hindret som stod längst bort och hoppades från utgången!! Nu bryr sej ju inte Lotti om vart utgången är men de gör ju många andra. Lotti va faktiskt så duktig så hon hoppade vattnet i båda klasserna ( det va 3 runda plättar ) som låg under :) tyvärr så rev vi ett hinder i första klassen, bara en slarvrivning. Och i andra klassen rev vi dom två första hindrena. Hon stod emot och tittade på ettan och skruvade sej lite över så hon rev de och sen la jag henne för nära på tvåan men i övrigt kändes de bra. Det va ju länge sedan vi va borta och tävlade hoppning så det känns godkänt :)
Hon va iaf fin i sitt nya set!!
 
Filmer:
 
Sen har vi ju fått påökt i stallet också av Petras nya stjärna :) vi red ut på en liten tur i söndags och hon skötte sej väldigt bra. 
 
Även Olivia fick rida lite i söndags men hon hann bara upp innan hon tyckte att hon ridit färdigt 



Kommentarer
Postat av: P

Lotti och shabraket glänser ikapp, väldigt tjusigt!! Mer än man kan säga om mig och Skrutt ;-)

2014-03-20 @ 16:53:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0