Min stora lilla tjej <3

Potträningen har tagit ett jättekliv i rätt riktning :) hon har ju länge gått på pottan hemma men så fort hon haft blöjja så kommer hon inte ihåg att säga till om pottan. Men i lördags ville hon ha trosor när vi skulle åka iväg så det va bara att packa med lite extrakläder men hon höll sej torr hela dagen, hon försökte kissa några gånger på olika toaletter men det kom inget förren vi kom hem. På söndagen va hon utan blöjja när hon cyklade till Strömsbro och kissade på pottan där, sen va vi till plantskolan och där hände en liten olycka. Sen fick hon ha blöjja en stund. 

Mormor och morfar har ju en rolig hängmatta som man kan ligga lite hur som helst i :)


Igår va vi på stan på fm och sen åkte vi till parkbadet med Linda och Maja och där sa Olivia till att hon ville göra nr 2 och på andra försöket kom de i toaletten :) efter badet ville hon inte ha blöjja och vi åkte direkt till stan och mötte upp Micke å David för middag på Terrassen som va väldigt gott. Där blev det en kiss på toaletten också :) lite svårare att göra behoven på toa istället för potta så det är bra att hon kan de också. Idag ville hon ha trosor på morgonen så det va bara att låta henne testa på dagis och när jag hämtade henne hade hon samma byxor som när jag lämnade vilket innebär att hon varit torr hela dagen :) även resten av dagen/kvällen har hon varit torr. Så får väl se om det håller i sej eller blir nått bakslag. 

Idag har jag trimmat Lotti på ridbanan, det va ett tag sen sist så hon behövde joggas igång en del. Men kändes ändå g. mjuk men ibland lite kantig i galoppen. Sen va jag, mamma och Olivia hem till Sara och gosade med Vincent :) 

Imorgon ska jag hoppträna på morgonen så det är bara att ställa klockan. 
Det går framåt nu med flytten också så inom några dagar hoppas jag komma med flera detaljer kring allt :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0