Sakta men säkert

Vårat hem börjar mer och mer ta form även om det är mycket kvar att få ordning på och orken plus dygnets timmar inte riktigt räcker till så händer de lite hela tiden. Micke målade om hallen vit och köpte ny hatthylla mm. så det känns lite trevligare att komma in och han har även fixat fint på altanen och dessutom snickrat ihop en träsoffa dit. Har inga bilder på de nu. 
Jag har tillslut blivit klar (nästan) med vardagsrummet, måste köpa och måla golvlister bara och så småningom måste vi fixa taket också men nog fick det sej ett lyft iaf. Är jättenöjd med tapeten som pappa hjälpte mej få upp :)
Slipat och lackat golv. 
Xx 
 
Köpte lite blommor både plast och riktiga idag så det ser lite trevligare ut i fönstrena iaf :) 

Nu måste jag dova så får det bli ett lite hästigare inlägg imorgon, så länge kan ni få se film ifrån träningen i onsdags där Lotti skötte sej finemang. 
 https://www.youtube.com/watch?v=_EHeb3VEdIs&feature=youtu.be
Det har även flyttat in en ny hyresgäst i stallet idag som vi hoppas ska trivas här :)Mer igång

Lotti börjar komma igång lite mer nu och vi har hunnit med två hoppträningar vilka hon har skött med bravur, den första va lite jobbig för henne men Leif var snäll och plågade oss inte för mycket :) Det är ju inte Lottis fel att vi är i lite dålig form! I onsdags var hon riktigt på hugget och då hade vi sådan tur att Anna-Karin var där och filmade :) 
http://youtu.be/qe7Eju7FRBQ

Idag var vi iväg och tävlade hoppning i Jäderfors 1m och 1,10m Första klassen fick vi 4 fel i då det blev lite miss in i kombinationen och Lotti tog av stort vilket jag inte var beredd på :) men resten gick bra. 
http://youtu.be/Xe1aEIRSZLc

I andra klassen var hon mer spänd oh det resulterar i att jag rider sämre och inte vågar lita på henne men det mesta gick bra trots 2 rivningar varav en på sista hindret som var vattenmattan, vi höll nästan på att hamna på sidan där :)
http://youtu.be/s7Qq9wOVIBY

Imorgon ska vi försöka oss på en dressyrstart på Fältis LA:3. Hoppas jag iaf, hon trampade sej idag på tävlingen så får se hur det ser ut imorgon. 
Man har ju iaf "mycket" hjälp i stallet nu för tiden :)Olivia började på sitt nya dagis i Onsdags och det har änsålänge gått bra och hon kommer nog att trivas :) Nu är jag så trött så att ögonen går i kors!! 

RSS 2.0