3 veckor

Imorgon är det 3 veckor kvar :) men över nästa helg får han gärna hålla sej iaf. 

Inorgon ska den här mulen visa sej på dressyrbanan 
Emma, min hyresgäst ska starta LC:1 och LB:1 på Ponnyklubben så jag hoppas Lotti sköter sej och inte ser för mycket spöken :) 
Dock startar dom tidigt så vi måste åka 7.00 men de är tur de är nära iaf så det inte va ännu tidigare. Inte van att gå upp förren vid 8 nu för tiden jag :)

Annars har det varit en lugn å skön helg, Emma red Lotti i ridhuset i fredags och det såg så bra ut. Olivia skrittade av och tränade på att styra :)

Sen åkte jag och Olivia ut till Farmor i bönan och hälsade på. Sen hem för en lugn kväll. Idag åkte vi till köpis en sväng, jag bytte en sak på Ikea, vi åt på subway, Olivia köpte en klänning på HM och hon fick även prova på skridskoåkning :)


Till middag idag blev det kräftor och västerbottenpaj. 
Gott alla dagar om året. 
Jag har även hunnit titta på det mesta från Göteborg horseshow och snart börjar en hoppklass så kvällen är räddad 👍

Pay and ride/jump

Ja Lotti har ju vart på båda sakerna, i söndags var det programträning med Emma på gpk. Lotti va nervös eftersom hon fick knoppar ;) men de gick bra. Lite spänt på sina ställen bara. 
 
Hoppningen i måndags gick väl sådär i första rundan blev hon spänd för vattnet och stannade en gång på de och rev även 3 hinder men andra rundan blev det felfritt iaf :) 
 
 
 

Närmar sej

Det närmar sej med stormsteg!!! Igår var det precis 30 dagar kvar tills vi har datum men det skulle ju kunna ske iprincip närsomhelst. Men jag hoppas han kan hålla sej ett tag till iaf :)
Har iaf förberett det mesta och packat lite i bb-väskan så vi får någonting med oss. 

Annars rullar dagarna på i snabb takt och Lotti går för fullt. Förra veckan hoppade Sofia henne på träningen igen, det gick så bra och Sofia tyckte de va riktigt kul tror jag :) I torsdags va Carro hemma igen så då var det hennes tur. Men massa solkatter mm gjorde de hela rätt spänt men det mesta gick bra iaf :) på måndag rider dom en pay and jump runda på grs och den 8/3 är de tävling också på grs. 

Emma trimmar på också och på söndag är det programträning på GPK och helgen efter är tävlingen :) 

Micke har precis åkt iväg till Stockholm på öl och ostprovning med Pappa, Hasse och även Henke kommer upp från Lund. Jag och Olivia får främmande ikväll av Anne-Li, Sanna och Anno de ska bli så trevligt :)
Nu fixa stallet så man får städa å fixa sen då. 
Fintjejjen. Idag ska Othilia få frisera både mej och Olivia också :)Träning

Lotti får träna på hon :)
I Onsdags red Sofia henne på hoppträningen och gjorde det toppenbra, en lång bana fick dom avsluta med och inte var det några pluttehinder heller för Sofia som inte hoppar alltför ofta men som sagt så fixade dom de jättebra :)
Idag va det dressyrträning med Emma på GPK och det gick också mycket bra, tror att Emma hittade några nya knappar och Lotti jobbade på bra. 

Jag red faktiskt ett pass själv i fredags på ridbanan hemma och det gick också bra, 3v sedan jag hade ridit då så lite stel blev jag efter :) speciellt eftersom jag och Olivia åkte till badhuset några timmar också. Men Lotti kändes fin och jag red lite förvänd galopp som hon gärna fuskat lite med senaste tiden åt ena hållet och byter eller helt oförberett går ner i trav mitt i så kände bara att jag ville prova lite :) hon försökte komma undan men efter några försök så gick det bra flera varv åt båda håll. Väldigt bra med en plogad ridbana :) har inte varit där på väldigt länge men nu va de perfekt att de gick å rida där. 

Lotti passade på att bli brunstig nu i veckan också så de va bara att dela på Plopp å henne, tror att de gått över redan så kan nog släppa ihop dom igen snart. Men har ju lite planer på g för Lotti så de är positivt att hon brunstar ;)

I torsdags hade vi lite oväntat besök utanför gården
En stackars Dansk hade nog blivit rejält lurad av gps'n och där blev han stående 3-4h men de va nog tur att han inte han längre in på vägen för ut hade han omöjligt kommit igen. Bärgningsbil kom och drog loss han med vajer tillslut. Hade ju lite underhållning från köksfönstret iaf :)

Imorgon blir nog en ganska lugn dag utan något direkt inplanerat så det blir väl lite städning iaf och drömma sej till sommaren :)

V 34

Japp så långt har vi kommit i graviditeten nu :) börjar inse att de är ju faktiskt inte långt kvar! Känns inte alls som att de är så kort tid kvar skulle mer säga att de känns som flera månader :) har väl iaf det som behövs nu, va och köpte ett babyskydd (bilstol) av en i Valbo så nu är det klart och bara några småsaker återstår som inte är så speciellt viktigt egentligen :) 

Ikväll har jag varit till Camilla som gjorde mina naglar lite fina 
Bara vanlig fransk då hon gjorde ett prov med mej som modell :) 

Lotti kämpar på fast jag har faktiskt inte ridit på ett tag nu, får väl se om de blir nån mer tur innan bebis kommer :) det är Carro, Sofia och Emma som ser till att hon hålls igång nu men Carro har åkt till USA nu i 2v så Sofia ska rida henne på hoppträning då. Vi va in till ridhuset i söndags så Sofia fick prova hoppa lite småhinder då det var så längesen sist och de gick så bra så :) Idag körde jag henne till GPK där Emma var med Peril så red hon ett dressyrpass på Lotti och red igenom LC:1 en gång. Dom är anmälda till tävling där den 1/3 :) sen blir nog första hoppningen för Carro helgen efter de på GRS. Imorgon blir det då hopoträning med Sofia och på söndag rider Emma dressyrträning på GPK, full fart för fialottan och jag är bara hästskötare :) 

Igår blev det vinterbad hos Sara. De va verkligen jätteskönt att sitta i den där poolen men vägen dit och in va inte riktigt lika bekväm ;)

Olivia lyckades dock få hela huvudet med mössan på under vattnet tillslut, hon kastade sej hit å dit så inte helt oväntat som tur var så skulle vi till och kliva upp då iaf :)
Två tröttisar efter bad. 
Fin overall på dockan va Rebecca?
Passar perfekt ;-)

Va till barnmorskan idag också och allt ser bra ut. Hon avslutade med att säga "tänk om alla var lika lätta som du" är väl bara att glädjas åt att allt flyter på bra än så länge och fullfart på lillen är det större delen av dygnet :)

Nä får se om man kan lyckas läsa några sidor innan man somnar, fick låna en deckare av mamma där en dressyrdomare blir mördad!RSS 2.0