Kanske börjar bli dags

Av naturliga skäl (kanske) så har man inte lika bråttom att fixa allting till andra barnet men tiden rusar ju iväg så det börjar väl bli dags att se till att vi har de vi behöver. Mycket har vi ju nu och även om en det nu verkar bli en pojke så råkar ju vissa saker vara rosa ;) men de som står på inköpslistan innan bebis kommer är väl egentligen bara babyskyddet (bilstol) för den vi hade till Olivia sålde jag för jag ville iaf ha ett annat. Sen tänkte jag skaffa en ståbräda till Olivia som man sätter på vagnen. 
Jag har börjat rensat i rummet på övervåningen där massa flyttkartonger mm hamnat och tänkte försöka få ordning i veckan med skötbord mm och sen är det väl bara vaggan och vagnen som ska fixas iordning.

Olivia sov i norrsundet natten som var och de är ju alltid skönt att ha lite barnfritt :) Jag och mamma va ut och red imorse och testade en ny bra väg men tyvärr så halkade Plopp till när vi va längst bort såklart. Va inte jättehalt först men står han mest på 3 ben :( får se hur det är imorgon. 


Lotti hopptränade i torsdags och de gick bra, hon hoppade inte så mycket eftersom inte hoppat något på länge men hon blev väldigt taggad av att hoppa och la på en brall :) antagligen så blev hon lite sur för att en bom låg för nära bakom ett hinder och hon fick skynda sej ner med benen samtidigt som hon tog i så då blev de lite bus även på hindret efter :) men de är ju positivt att hon blir lite pigg och inte bara spänd när det va längesen hon hoppade :) 

Nu är det God natt


Kommentarer
Postat av: Mamma

Fina Lotti och Plopp <3

2015-01-18 @ 09:26:03
Postat av: Anonym

Men stackars Plopp, hoppas det inte är något allvarligt! Tappade en baksko när jag var ut o red igår och det är inte lätt att ta sig hem på alla isvägar...😁 och nu mer måste jag ju slå dit skorna själv oxå 😳😱

2015-01-18 @ 18:11:42
Postat av: Rebecca

Tänkte rensa lite ur miltons kläder i helgen, om du vill ha! :) är bland annat 3 overaller!

Svar: Absolut :) jag tar gärna! Beroende på hur mycket du vill ha för de såklart, jag har ju lite från Olivia som även kille kan ha :)
Agge

2015-01-22 @ 22:42:01
URL: http://annarebeccahallqvist.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0