Snart så

Far vi (jag och Petra) iväg till Friends arena och spanar in hästar hela dagen lång, faktiskt mindre än 9 timmar till tåget går 😱 bäst att sova då om man ska orka leverera barn och hund till Strömsbro innan också. Det största barnet är redan där iaf så då går det lite lättare 😊 ska iaf bli väldigt roligt, har inte direkt något jag behöver shoppa men jag kommer säkert inte hem tomhänt :)

Leo har varit på sin första längre skogspromenad idag med 3 krulltottar.
 
Inte jättelätt att få med alla på bild :)
Det gick iaf bra och mycket spring blev det men han har inte varit så trött som jag trodde efter. 
Leo tycker ibland om att ligga väldigt nära i sängen 😉

Mino va på bvc idag och allt såg bra ut, tänk på söndag blir han 8 månader... Inte långt kvar till 1 år!!!

skrotungen :) 

Hemma har jag hunnit med att få upp de mesta julpyntet, det är bara lite på Olivias rum och Minos kommande rum men de ska renoveras först så måste ta tag i de i veckan och börja måla :) 

Tack å hej


Tiden går

Väldigt fort, det blir helg och de blir måndag och sen är det helg igen osv. 
Men lite hinner man ju med däremellan iaf :) 

Förra veckan var det sista gången på valpkursen och Leo fick ett diplom med sej hem 😀 Leo skötte sej bra på kursen också när vi tränade på hundmöten i utomhusmiljö, jag hade han lös och han sprang till nån annan hund bara 2 ggr tror jag. Sen gjorde Micke en inkallningsövning med han och innan vi skulle gå in igen så fick hundarna leta/klättra efter godis i träd och hoppa upp och träna balans på stenar. 
När vi gick in sen gjorde vi lite allt möjligt och Leo är himla duktig när vi ska få hundarna och sitta kvar när vi hälsar på andra människor eller han är alltid duktig på att sitta/ligga kvar 😀
Han börjar också att bli väldigt duktig på "fot" jag gör det nästan varje gång vi är ute fast bara korta bitar och nu räcker det bara att jag säger fot så kommer han och går bredvid 😊
Fina killen <3

I helgen åkte jag och Linda på lite shoppingtur, skulle inte handla så mycket men lite blev det ju såklart. Först hästmat på granngården, sen åkte vi till Lekia och kände på lite vagnar. Jag vill så gärna ha en ny enklare vagn som framförallt tar mindre plats i bilen men den ska ju gå bra att köra här ute på landet i både lera och snö. Kollar på blocket hela tiden men har inte riktigt fastnat för någon :) 
Har väl tänkt sälja dom andra vagnarna fast det blir nog inte så många kronor ändå eftersom dom är g välanvända och har lite skavanker. Men man kanske kan vinna 3000kr på triss eller så 😜
På shoppingtur

Det blev även en sväng på Jula och Rusta. Köpte jättebra(hoppas jag) vinterkängor på Jula för 150kr 👍🏼 och en batteridriven stjärna till hallfönstret. Vill inte ha sladdar där som Leo kan bita på :) 
På rusta blev det en bolljusslinga och lite batterier, går ju mycket nu på vintern. 

Sen fick jag ryck att möblera om i vardagsrummet i måndags och det känns faktiskt mycke bättre nu. 


Igår åkte jag och köpte lite nya blommor och även till rusta igen och köpte nya gardiner och en matta på rea så nu är det lite julkänsla här redan, men resten får vänta ett tag :)


Jag och Olivia pysslade lite med Lotti igår också och det tycker hon nog är himla mysigt :) det är ju väldigt lerigt ute nu så dom är ju inte alltid så vackra. 
Ute i hagen igen nyborstad och fin :) 

Nä nu tycker Mino att vi ska kliva upp och göra oss redo för ett besök på öppna förskolan på Mikaelsgården. Jag har inte varit dit än så det blir nog trevligt :) 

En bild på Leo får avslutaBiltvätt

Står i kön till biltvätten. 1kr för guldtvätt 👍🏼😀 men 1h har vi (jag och Olivia) köat nu och det är ett tag kvar. Men lätt värt de 😜

Tidigare idag så var jag, Olivia och Mamma på Zillah och Totte på konserthuset, man blir verkligen impad av henne :) 
Olivia fick autograf efter. 


Innan de så tog Olivia ett premiärbad hemma hos mamma å pappa i deras nya bubbel/massagebad 😊 riktigt lyx.

Leo fick en ny hundbädd i veckan. En mysbubbla :) 
Han älskar den men vi får ha filt på den tills det inte är så roligt att bita på saker längre :) 

Valpkursen i torsdags tycker jag gick väldigt bra, vi hann göra massa saker bl.a förbud, gå fint mellan dom andra hundarna, hälsa fint, hundmöte, sitta och ligga och stanna kvar. Och säkert nått som jag glömt :) nästa gång ska vi träna mera riktiga hundmöten utomhus och gå runt ett hus. 

Igår var vi på simskola och babysim och det älskar ju båda barnen men jag tror nästan Mino är ännu galnare än Olivia i vattnet :) fast han är ju lite äldre än Olivia va när hon började. 


Nu är det bara en bil kvar före oss i kön 👍🏼
Det drygaste idag är att jag inte mockat till Lotti än och hon skulle behöva få sej en rykt efter dom här blöta dagarna :) får bli en kväll i stallet helt enkelt. 

Justde inatt fick jag gå ut 5 ggr med Leo som behövde ut och bajsa 😔 undra vad han hade fått i sej??!! Men det verkar vara bra nu iaf så inatt kanske man får sova lite mer 😊
Snorigt

Ja här hemma är det två snoriga barn, men det är inte alltför allvarligt iaf. Mino va inge pigg och väldigt lättgrinig i måndags men igår va han som vanligt även om näsan rinner för fullt och han inte kan andas ordentligt. Idag gjorde han morgon tidigt 5.30 så nu sitter han och leker med sina saker :) 
Olivia låter bara snorig men säger att hon inte är sjuk :) 

De här va nog i söndags, så skönt med barn som ofta kan roa sej själv :) 

Va ju ett tag sedan jag skrev men det har väl inte hänt så jättemycket. 
För 2 veckor sedan följde jag med Svante på utställning, han går i valpklass (7mån) och han höll sej kvar ända till BIS men där åkte han ut. Men BIR och BIG fick han med sej iaf :)


Han är så grymt duktig på att stå och sköter sej exemplariskt i ringen. 
Svantes riktiga matte var och shoppade på Ullared hon :) hon hade köpt ett regntäcke till Svante men de va lite taight så Leo fick de istället :)

Justde, Leo har fått tagit sin första dusch också :) efter lek med lilla Alice såg han ut så här
Alice tappar tänder så Leo blir blodig..
Men duschningen gick bra iaf även om det såklart inte va jättekul :)

Nyduschad

Valpkursen förra veckan gick bra, han va lite mer ofokuserad men uppgifterna gjorde han bra iaf :) imorgon är det dags igen. 
Får väl se om han orkar ;) 

RSS 2.0