En vecka

Nu har jag jobbat en vecka så det är skönt att vara ledig 3 veckor nu 😉 jobbet gick väl skapligt, kul att träffa alla men sen är det väl inte så mkt mer som är så kul 😏 alla som läst tidningen i veckan kan ju förstå att det inte går direkt toppenbra för "postnord" som de heter nu för tiden. Ajja nu behöver jag inte tänka på de mer på tre veckor iaf. 

Mino blir 10 månader idag, gud snart ett år 😱 han står g stadigt nu och har tagit ett litet steg så det står väl inte på förren han går nu!!!

Leo växer och tränar på, i onsdags va han superduktig och fokuserad från början :) vi tränade på fotgående med extern belöning. (Godisen ligger i en skål som han får gå till) Micke filmade lite så kanske bjuder på en snutt sen 😊 vi tränade även på att människor hälsade utan att hunden fick hälsa, bli uppbunden, inte dra i koppel, inkallning och hundmöten :) 

Förra helgen åkte jag och Linda på en hundpromenad i stan, vi gick till boulongern där det bjöds på korv m bröd och tipsrunda mm. Leo skötte sej bra :) verkligen miljöträning. 

Änderna skulle vara kul att få jaga lite 😉

på em var det en trött Leo här hemma :) 

Lotti växer hon också fast lite annorlunda. Nu tycker jag att det börjar komma fram en riktig fölmage på henne. 
Svårt att få på bild hur det faktiskt ser ut men hoppas att det inte bara är hö där inne :) 
Mindre roligt var väl när hästarna hade rivit hela hagen i onsdags och stod i samma hage alla tre. Fast de gjorde nog inte så mkt men drygt å laga hage sent på kvällen 😔 

Har varit och ätit tacos i Strömsbro idag, väldigt gott :) nu blir det ett till avsnitt av sos djur 👍🏻


Utställning

Leo är anmäld till hundutställning på Gävletravet den 27/2. Det ska bli jättekul men nervöst 😁 jag har ju aldrig ställt hund :) 
Vi har iaf tränat en del på att ställa upp och det börjar han bli duktig på. 
Idag gick vi hem till Malin som har trimbord till Lagottona så han fick träna på att stå på bord vilket dom ofta får göra på utställning. Och Malin klämde runt på han och kollade på tänderna mm. 
Är jag inte snygg?

Tidigare idag följde jag och Olivia med Linda och Maja på bio, Den gode dinosarien såg vi :) gullig film. 

I Onsdags började vi på fortsättningskurs med Leo, kul att få lite att träna på igen :) den här gången va det lite gå fint i koppel, sitt stanna kvar, sen lite hundmöten utomhus men de va ju ingen höjdare för Leo när det va närmare 20 grader kallt 🙄
Leo va lite ofukuserad till en början men efter ett tag fattade han att man skulle lyssna och vara duktig :) 

Våran andra lilla gullplutt hittar på de ens efter det andra:


Han fick dock aldrig upp huvudet själv så jag fick rädda honom 😉
Sitta på vattenskålen 😏
helt plötsligt gick det inte att stänga av diskmaskinen.....
Den där puffen som alla vill vara i!! Mino vill gärna krypa upp och "gosa" med Leo också även om det inte alltid uppskattas vilket man kan förstå :) 

I fredags provade jag göra Loaded potato skins för första gången och det blev faktiskt gott. Jag brukar äta de på churt street så ville bara prova. Bjöd hela gården och det fick nog godkänt :)

Nä snart blir det sängen och se fram emot sista lediga veckan innan det blir jobb för mej. Förhoppningsvis blir det lite mildare så mer tid kan spenderas utomhus utan att frysa ihjäl. 
Frostig Lottisvans

Prickfritt

Besiktningsprotokoll blev det när jag besiktade bilen och hästtransporten idag :) alltid lika skönt!
Snö har det ju kommit också och så länge jag inte jobbar så njuter jag av de 😀 men de är ju bara typ 1,5v till 😩
Men det blir ju mycket ljusare ute iaf. 
Stackars Svante får snöklumpar över hela kroppen ☺️

I lördags tog pappa med oss på utflykt till Svartviksstugan. Stugan brann ner förut och har nu byggts upp igen men va inte helt klar så den va låst. Så det var tur att Leo fick stanna hemma eftersom de va -15 grader. 
Men mysigt va det iaf med en eld att värma sej vid :)

Olivia i ängelformat!!

Jag ställde kameran i köket en dag när Leo va själv hemma :)


Nu kommer jag somna snart så det får räcka för idag 😊 jag ska kolla lite på tvn som Micke flyttat in i sovrummet 👍🏻
1:a inlägget 2016

Ja jag kom precis att tänka på att de är ju faktiskt 2016 nu :) har inte behövt skriva de än så har liksom inte tänkt på de :)
Nyårsafton va iaf trevlig med mycket folk och god mat (city gross nyårssupé) vi va inne hos grannarna så jag kunde gå och lägga mej efter tolvslaget. Skönt. Mino sover ju inte längre bara för att jag är uppe länge 😊 Olivia sov i Norrsundet så de va skönt. Och Leo brydde sej inte om smällandet. 
Lite pulkaåkning hanns med på nyårsafton också
Och lite ridningNyårsdagen började med en mysig promenad. 
Vi pratade lite med dessa snyggingar också, Leo va dock inte helt imponerad 😂

Sen åkte vi till Norrsundet och hämtade Olivia och åt lunch. Sen blev det en slapp dag med nya Beckfilmen på kvällen. Den va väl sådär, vissa saker som inte såg så proffsigt ut :) sen dör ju Gunvald vilket många tycker är dåligt men det har man ju vetat länge att han inte skulle vara med i nå mer filmer så jag trodde inte att han skulle vara med alls. Men blir ju spännande å se hur filmerna blir utan honom :) 

Jag va ju och shoppade lite åt Leo också så det blev en sele och en bur som är lätt att ta med på utställning eller andra ställen där det kan behövas :) 
Har haft buren stått framme några dagar nu och Leo har fått lite godis där inne så han ska känna sej trygg, igår gick han in och sov där så tror att det lyckats 😉
Selen

Hade gärna haft en annan färg men det verkar vara slutsålt överallt även på alla internetsidor. Dom ska väl byta sortiment men vi behövde selen nu i januari så de får duga :)
13 januari ska vi börja på fortsättningskurs, det blir kul att få träna på lite :) 
Vi har även fått igång kameran som jag fick i present för att kunna fölvaka i sommar. Men perfekt att ha till Mino och sen tänkte vi även se vad Leo har för sej när han är själv :) 


Hästarna har ju blivit ett år äldre nu när det blev nytt år. 
Den här snyggingen blev 23 år gammal

Och Lotti blev hela 10 år


Lite myspys


Olivia tycker om Lotti :)

RSS 2.0