Tillbaka till vardagen

Nja inte riktigt än eftersom det varit helg men imorgon blir det på riktigt när man måste jobba, är ju skönt med en röd dag den här veckan iaf.
Jag har iaf varit till Lotti igår och idag, allt va bra med henne fast hon fått lite mer vila en vad som va tänkt den här veckan pga. 19 ursöta killingar som flyttat till gården men som hästarna tycker är livsfarliga eftersom dom går precis bredvid våra hästar, och lite andra saker. Men det gick bra att rida igår trots att det började storma mot kvällen. Red ett kort pass på skogsridbanan och hon va lika "seg" som vanligt när man trimmar utan sporrar:) avslutade med att galoppera över lite bommar, lotti va duktig.
Idag red jag upp till ridhuset för att rida igenom LB:3 inför lördag och jag va själv i ridhuset så de va ju bra. Ridpasset började lite halvtaffligt men efter ett tag kändes hon fin. Avslutade med lite skänkelvikning, förvänd glp och enkla byten.

Efter stallet va de minisim för Olivia vilket va väldigt uppskattat av damen och sen åkte vi med Yvonne (svärmor, farmor) till Ikea en sväng:)
Imorgon blir det dagis så får väl se om hon saknat de.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0