Klubbmästerskap

Idag avgjordes KM i hoppning på GRS och vi va ju med i privathästklassen som gick i 1,10m, Lotti har ju känts väldigt bra hoppmässigt ett tag så kände mej ganska lugn men det va ju ändå första gången vi gick direkt in i 1.10m så lite nervöst va det. Men nu är det ju så lyxigt att utebanan är i toppskick så slapp vi ha en lite trång framhoppning inomhus. Helt sjukt snart nyår och vi kan använda utebanor och det är fullt av golfare på golfbanan!
Framhoppningen gick iaf bra, blev lite stressigt men vi hann iaf, hon blev pigg när jag började hoppa och ville dra iväg efter hindrena men gjorde inget dumt.
Inne på banan skötte hon sej bra och vi hade g. bra flyt men tyvärr så rev vi sista hindret :-( fick lite svårt att få plats med dom 4 galoppsprång som skulle vara där fast vi kom lagom på hindret före. Men tror inte det hade varit nå bättre att rida på 3 heller för de hade varit alldeles för långt. jaja hon kändes fin iaf och det kändes g. lätt så jag är nöjd =) Sofia som va så snäll och kom och hjälpte mej va snäll och filmade också =)
 
 
Nu ska Lotti få en liten minivila på 6 dagar så hoppas hon inte hinner hitta på alltför mycket bus i hagen.
Jag har tittat lite på tävlingsterminen och min plan är att ta det lite lugnt i början av året och tävla lite mer när de blir ute sen. Första starten blir dressyr i Högbo (hoppas hon kan börja slappna av där tillslut om hon får gå flera klasser) Dom har 2 dagar 8-9/2 så förhoppningsvis kan vi starta båda dagarna. Sen blir nog första hopptävlingen första helgen i Mars och då är det på GRS igen, om man räknar med KM så blir det 4:e tävlingen i rad på hemmaplan =) Men hon trivs ju bra där och hoppar g avspänt så ser inget negativt med att vi får samla rutin på hemmaplan där båda känner sej lite trygga =) ev. så blir kanske även nästa tävling ändå också där när Horse festival är 17-20/4 Och den helgen blir nog även den andra dressyrstarten den helgen också även den i Högbo. Sen börjar ju utesäsongen så då får vi se vad som händer. Det känns ju inte som att vi har speciellt bråttom så jag måste ju inte åka på tävlingar med små trånga framhoppningar och i dressyren vill jag lägga lite mer tid på träning nu i början på året. Lotti blir ju vuxen på riktigt nu när hon blir 8åså det är bäst hon visar vad hon går för i år ;)
 
Mot kvällen fick jag besök av Anne-Li och Olivia visade upp sina yttersta danskunskaper och ville helst inte gå och sova men efter 5 extra danser så va de ok =) Trevligt va de men deblir ju alldeles för sällan man ses.
 
Men den där byrån blev ju klockan för mycket för att kunna spika på idag också men imorgon ska den nog bli färdigställd =)

Kommentarer
Postat av: P

Duktiga pållehästar! Är det inte 3 domarbord i Högbo kommer det gå mycket bättre :)

2013-12-30 @ 10:44:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0