Snart snart

Bara två jobbdagar kvar nu till semester. Idag jobbar jag 10-19 sen är det bara en dag kvar och dessutom Olivias födelsedag på fredag 😍 det blir ett enkelt kalas på em eftersom vi jobbar båda två. 

Tävlingen i lördags gick väl hyfsat, det va varmt och svettigt men i 1,05 va vi felfria ända till sista hindret i omhoppningen då Lotti fick syn på lite bommar i anridningen som låg på banken bredvid hindret och stannar ca 10m före, jag lyckades inte få fart på henne igen så det blev en volt och 4 fel plus 4 tidsfel. I 1,10 hoppade hon fint på framhoppningen men vi rev 2 hinder i grundomgången, första hindret och ut ut kombinationen. Första hindret skruvade hon sej lite över och i kombinationen fick hon inte upp frambenen ordentligt. 
På kvällen grillade vi i Strömsbro och badade lite i Olivias pool :)


På söndagen va jag med Petra till Edsbyn när hon provred en fin häst och vädret va lite sämre då så det var välplanerat :) Olivia släppte vi av efter vägen så hon sov hos farmor och farfar till måndagen. 
Den här veckan har jag som sagt inte varit ut till stallet nått men Lotti motioneras av Elin så det är toppen!! Ska försöka rida nån dag i helgen iaf :)

Man kan ju inte sova när det är så varmt, känns som det är långt kvar till uppstigning men Olivia kanske också vaknar tidigt. Får väl försöka somna lite till nu då 😴


Värme

Man kan ju inte klaga på vädret den här veckan ☀️ MEN när man jobbar och springer i trappor så svetten lackar så är det i varmaste laget. Men underbart för alla semesterfirare 😉 
Lite typiskt att jag ska tävla på lördag så jag har inte kunnat fuska med ridningen som jag hade kunnat gjort annars och spenderat eftermiddagarna vid vattnet :) men nästa vecka tänkte jag ha lite stallfri vecka och försöka packa å fixa en del för flytten och Olivia fyller år på fredagen också 😃 men förhoppningsvis blir Lotti riden några dagar iaf så det bara är att trimma på inför Gripenmeetinget sen på semestern :)

Igår blev det en skogstur och idag hoppade jag på ridbanan. Lotti hoppade lite halvdåligt men gör det snällt och va duktig med vattnet idag också. Avslutade med två språng där hon hoppade väl och bra men lyckades snubbla till ett galoppsprång efter landningen, men höll sej på benen iaf som tur var. 
Får se hur trött hon blir efter första klassen på tävlingen om hon orkar två klasser (det gör hon säkert) hon har blivit ganska flåsig nu när jag hoppat. Men dom får sova inne natten innan iaf :) 
I tisdags blev det iaf lite poolhäng ute i Norrsundet och efter bjöd Mickes föräldrar mej, Olivia och Henke på lite grillat. Supergoda vildsvinsbiffar tror jag de va iaf. 

Snyggaste pottposen ;)Sjuk-pigg

Olivia som va piggare i måndags och skulle till dagis i tisdags hade då feber på morgonen igen :( Micke fick vara hemma då och han ringde så hon fick komma till hälsocentralen där det konstaterades att hon hade halsfluss stackarn 💞 hon fick penicillin som hon så duktigt tar 3ggr om dagen nu i 10 dagar. Hon fick gå på dagis torsdag+fredag och hon hade ju inte varit där på över 1v samt att det är massa special med ihopslagningar och sånt på dagis så hon blev väl inte jätteglad när jag lämnade henne och hade väl varit lite mammig o pappig under dagen men i fredags gick hon direkt in och började leka iaf :) och det va nog i fredags som hon riktigt blev sitt vanliga jag igen efter att penicillinet verkat ordentligt. 

I onsdags red jag ett snabbpass på ridbanan medans Olivia sov i vagnen och det gick prima, la ut 4 galoppbommar på en volt typ klockan och växlade lite galoppsprång emellan. Lotti kändes väldigt fin då. 
I fredags blev det en väldigt kort uteritt innan vi åkte hem till Sara och Martin och fixade lite grillmiddag ihop, mycket smaskigt :)

Igår åkte vi ut med båten på fm och Olivia tyckte det va roligt och hon ville bada massor men blev nöjd med att doppa fötterna iaf, det är ju inte jättevarmt i havet direkt ;) vi åkte först till Limön och köpte glass och sen va vi till Kullerharen en sväng också så vi fick hejja lite på farmor och Kalle som låg där. På em/kvällen åkte jag och mamma ut till stallet och red, det blev lite hoppning för Lotti som inte direkt såg taggad ut när hon stod på gången men hon va iaf duktig :) och vattnet hoppade hon direkt! Fast de va bara jättelågt men de va ett tag sedan hon hoppade nu. På lördag blir det hopptävling i Hofors :) 

Idag har jag och mamma varit runt och kollat lite priser på stolp och även inhandlat lite trådd mm på hööks som hade 15% på stängselprodukter i helgen, det blir ju lite att dona med innan hästarna kan flytta. 
Lite lustigt va att när vi kom till Köpis träffade vi på Petra och Lena på parkeringen och i samma veva kommer pappa och tutar med sportbilen så Olivia som va med oss och suttit och tjatat om att hon ville till mormor och morfar för att leka kunde åka med morfar hem direkt och där blev hon kvar framåt 18-tiden för hon ville inte åka hem tokan :)
Nu på kvällen har jag varit och fått lite nya naglar:
RSS 2.0