Hoppbilder

Nu har Saga lagt ut bilderna från hoppträningen förra onsdagen, roligt med lite hoppbilder för det va ett tag sedan och jag har inte så många med mej på =) Har studerat mej själv lite på bilderna och måste säga att blicken ser ut att vara påväg åt rätt håll iaf. Däremot skänklarna, hälen är rätt ok men måste vinkla tårna mera framåt. Bra att se sej själv ibland,
 
Har försökt att hitta på någon hopptävling som vi kan åka på i sommar nu när hon känns så bra och det inte är någon dressyrtävling i Juli men det verkar fullkomligt omöjligt att hitta någon som passar, upptäckte försent att det är i Storvik nu i helgen och jag har redan anmält mej till tömkörning då och sen i augusti är det dressyrtävlingar typ varje helg så det får bli i september förhoppningsvis och hoppas att man kan få vara med på en utetävling i år.
Nu har Lotti vilat sedan i fredags och tänkte att hon ska vila till onsdag så hinner hon ridas några dagar innan tömkörningen på söndag.
 
Ikväll va Olivia med till stallet och det viktigaste va att Plopp fick godis eller (Hopp) som hon säger (Hopp dodis) (hejdå Hopp) (titta Hopp=sitta på Plopp)
 
Tredje generationen matte, blir spännande att se hur gammal Olivia hinner bli tillsammans med Plopp =)

Kommentarer
Postat av: Mormor

De verkar ju ha funnit varann <3

2013-06-25 @ 17:05:29
Postat av: P

Dom där jädrans tårna har ett eget liv, iaf mina... Hon hinner säkert bli minst 13 :)

2013-06-25 @ 18:55:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0