Sumeringen av helgen

Stavas det med ett eller två M?? Ajja det är väl iaf att jag måste vara rätt nöjd med våra resultat. LB:3 som vi vann är det inte så mycket att säga om, väldigt skönt att Lotti kunde vara rätt avslappnad redan i första klassen. Den enda missen vi hade va att Lotti trampar väldigt mycket i halten. Hon har börjat med de nu på slutet, det är väl kanske för att vi har börjat med mer ryggningar och svårare saker så hon kanske blir lite för ivrig för att stå helt stilla. Här är film från LB:3 lite skakigt i början men de är något av en specialité som mamma har ;)
 
 
Våran LA:4 debut sen blev ju i regn och åska så det va ju inte allt för mysigt. Den klassen gick på den andra banan men banorna va identiska så Lotti va inte speciellt fjantig då heller tills vi skulle påbörja programet och hon får syn på ett paraply bland publiken vilket gjorde att hon spände till så fort vi red mot den kortsidan så det va lite tråkigt för hon kändes väldiggt bra annars. Men måste vara nöjd med procenten iaf då vi fick ihop 62,4%
 
Lite blöta va vi =)
 
På lördagen kändes Lotti som en rund miljon inne på framridningen men blev lite matt inne på banan, jag red inte fram länge men det tar ju på krafterna att bo borta. Va ändå väldigt nöjd med klassen då den enda missen vi hade va att hon böt galopp i den andra förvända. Fick 63,7% och kände mej lite besviken på poängen. Även om det inte är jättedåliga poäng så kändes ju ritten såå himla mycket bättre än vad det varit nån gång tidigare och ändå va poängen typ lika. Men det visade sej att domaren låg väldigt lågt och vi fick en 3:e placering =)
 
Söndagens LA:4 ville jag skulle bli en liten revanch mot fredagens då det regnade och Lotti kämpade på bra men på något vis lyckades vi få dom mest onödiga missarna som att fatta fel galopp i båda varven, hur lyckas man med de.... och hon böt även galopp i den sista förvända som är den hon har lättast för egentligen men allt hörde nog ihop med att hon började bli väldigt trött, vi fick iaf 61,3% och den som vann hade 62 nånting och den efter mej hade 60 nånting så det va väldigt jämt mellan oss =) (Det va bara 3st med i klassen) lite tråkigt men dom droppade av en efter en. Film från LA:4 kommer. Är nöjd med att vi fått tre 6:or och en 7:a på våra bakdelsvändningar iaf, det va ju första gången vi gjorde de på tävling.
 
Det har bara kommit bilder från fredagen än och det va väl ingen superfin så får se om det dyker upp nån senare =)
 
Vi kom ju hem i rätt bra tid igår så jag åkte hem och sen cyklade jag och Olivia till Strömsbro och åt pizza. Då fick Olivia åka i sportbilden också, det är ju alltid lika roligt=)
Klockan 18.00 va det bara att sitta beredd vid datorn för att anmäla till Gripens meeting i augusti. Jag lyckades anmäla 18.00.50 och då fick jag den 19:e boxen... Vid kvart över va 40 boxar bokade. Nu är alla 70 bokade och reservlistan ökar. Alla klasser va fulla nu utom 5 och 6 årsklasserna och 2 platser i St.Georges.
Dom har det upplagt så att som har 4st cuper LB, LA, MSVC och MSVB. jag har anmält i LA cupen och då är det LA:1 på fredag LA:3 lördag och LA:4 söndag. Anmälde även till LB:2 lördag men har inte bestämt om jag ska rida den eller inte. Så nu har vi ett tag på oss att träna lite men först får Lotti ta det lite lugnt över midsommar iaf, sista hoppträningen är nu på onsdag.
Nu ska jag gå och göra mej lite fruktsallad=)
Måste ju nämna också att mamma har köpt ett fint pärlhårband eller vad det heter, självklart i turkosaktig färg. Måste bara köpa en donut och ett hårnär så blir det till att träna håruppsättning sen =) Får bli bildbevis då.
Det som jag impulsshoppade till Lotti va ett glitterpannband med turkosa stenar som hon hade i helgen, blev inte riktigt nöjd med det men det glittrade iaf=)
 
Till sist så har ju mamma gjort sitt bästa med att filma och fotografera i helgen och hon kan väl inte direkt skryta om att hon är ett proffs, här är ett exempel =)
 

Kommentarer
Postat av: Mamma

Det var Lotti som inte ville vara med på bild =)

2013-06-18 @ 07:28:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0