Dags för hemresa

Ush!!
Vi har det alldeles för bra här för att behöva åka hem imorgon.... men självklart längtar man hem till hästen men så mycket mer är det inte. Man brukar ju kängta hem till sängen men det är så sköna sängar här så inte ens de lockar =) Men det är ju alltid skönt att komma hem på något sätt.
Jag och Olivia ska iaf hinna med lite bad i morgon fm mellan incheckningen av väskorna och till bussen går, det blir ca. 9-10.30.  Känns som jag har kontroll på packningen så bara vi kommer upp i tid och äter frukost så ska vi nog hinna =)
Vi har såklart varit ute och ätit ikväll och som sista kvällsmiddag så provade 5 av oss en cypriotisk meze typ plocktallrik med lite såser, haloumi, laontza (kassler), sallad, omelett, olika kött mm.
 
 
 
Båtresan vi va på igår va superhärlig, det va en katamaran vi åkte med som hade lite solbäddar framtill också ankrade vi för badning 3 ggr tror jag i det kristallklara vattnet. Provade till och med snorkla lite och det va verkligen häftigt även om det mest va sand så va det som en helt annan värld. Men jag är ju så feg så blev ju livrädd när det kom fiskar =)
Tanken va att vi skulle segla lite så Henke fick hjälpa till att hissa segel, men det blåste inget så det gick inte.
Vi började med att åka till gränsen mot Famagusta (spökstaden). All bebyggelse som syns på den översta bilden är helt ödelagt.
 
Idag avslutade vi med en dag på stranden och det märks verkligen att det är varmt här med tanke på hur mycket folk som är i vattnet! Vi som trodde att havet skulle vara för kallt att bada i =)
Även mamma, pappa, Göran och Carola finns nånstans i vattnet.
 
Snart ses vi i Sverige
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0