Lotti

Ja jag har ju lite att rapportera om här när det gäller tävlingar, i helgen har vi tävlat fre-sön och Lotti har skött sej super men jag börjar med tidigare tävlingar. Först en La:3 som vi startade på Fältis som gick helt ok och vi fick drygt 64% men hamnade precis utanför placering, helgen efter var vi till Söderhamn för första omgången i div 2 dressyr och jag hade anmält till 2 klasser men beslutade mej för att stryka Msv c då vi inte hade tränat direkt någonting. Jag va nöjd med vår start i La:4 men fick drygt 63% hade velat haft lite till :) men då dom andra i laget hade diverse busiga hästar, oflyt med domaren så blev vi bäst i laget som inte tog nån topplacering där direkt. 
Helgen efter var det andra omgången i Österfärnebo och där kan man säga att laget lyfte sej rejält och tog en seger. Jag fick även här 63% nånting. 

Här red jag även msv c:1 som gick helt ok och vi fick 62,7% vilket jag var nöjd med. Vi hamnade endast 2st utanför placering vilket ju ändå visar att vi inte är helt kassa ;) 
Sen var det en tävlingsfri helg innan det var dags för denna helg som både innehöll 3-dagars hoppning på Grs och även sista omgången div 2 dressyr i Hofors på lördagen. 
Fredag var det hoppning 1m+1,10m som gick väldigt bra och vi började med en felfri runda och 4.placering i första klassen sen i andra hann jag titta på en del ekipage och tyckte den ena red fortare än den andra så när det sen visade sej att vår tid var tredje snabbast i klassen så var det väldigt retsamt att vi rev allra sista hindret. Jag trodde inte vi kunde vara så snabb :)


1m
http://youtu.be/ED3mQqepbNs

1,10m
http://youtu.be/jfF-zdl_mqo

På lördagen blev det då dressyr i Hofors och tanken var att jag bara skulle rida lagklassen eftersom vi skulle hoppa på söndagen också men jag va ju så klantig och glömde ta bort anmälan till den andra klassen så vi red den ändå. Det var dubbla banor så vi fick rida den högsta klassen först på ena banan och sen byta bana till den andra vilket inte alltid är till fördel för Lotti men nu var hon mycket mer avspänd på den bana vi red lagklassen på. I msv c fick 61,9% och kom 3:a utanför placering. I La:4 fick vi 65,85% och slutade två utanför placering tillslut. Laget kom på en andraplats nu :) 
Igår var det ju då dags för hoppning igen och debut för oss i 1,15m (Lotti har ju gått 1,20 några gånger) och sååå fin hon kändes, hoppade fint hela banan fram till nästa sista hindret som hon peta ner med bakbenen och sen red jag liiite för snävt till sista hindret och tröck av lite stort så vi rev med oss hela hindret. Men en rätt snabb tid som gjort oss till sämst 6:a om vi vart felfria. 
1,15m
http://youtu.be/mGkkpW3W1Xo

En bra helg med en Lotti i toppform :)
På onsdag ska troligtvis Carro Brodin prova Lotti och ev. ta över hoppningen ett tag framöver, jobbigt när man blir sugen att hoppa mer nu men så är läget och det kommer bli bra de också ;)
Kommentarer
Postat av: Marita

Ni är så duktiga och Lotti hoppar så fint nu och du rider mycket tuffare nu =)

2014-10-07 @ 08:26:08
Postat av: P

Kul att vissa får rida en massa 😜 Den där Lotti hon kan hon! Och du med!

2014-10-09 @ 21:33:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0