V 34

Japp så långt har vi kommit i graviditeten nu :) börjar inse att de är ju faktiskt inte långt kvar! Känns inte alls som att de är så kort tid kvar skulle mer säga att de känns som flera månader :) har väl iaf det som behövs nu, va och köpte ett babyskydd (bilstol) av en i Valbo så nu är det klart och bara några småsaker återstår som inte är så speciellt viktigt egentligen :) 

Ikväll har jag varit till Camilla som gjorde mina naglar lite fina 
Bara vanlig fransk då hon gjorde ett prov med mej som modell :) 

Lotti kämpar på fast jag har faktiskt inte ridit på ett tag nu, får väl se om de blir nån mer tur innan bebis kommer :) det är Carro, Sofia och Emma som ser till att hon hålls igång nu men Carro har åkt till USA nu i 2v så Sofia ska rida henne på hoppträning då. Vi va in till ridhuset i söndags så Sofia fick prova hoppa lite småhinder då det var så längesen sist och de gick så bra så :) Idag körde jag henne till GPK där Emma var med Peril så red hon ett dressyrpass på Lotti och red igenom LC:1 en gång. Dom är anmälda till tävling där den 1/3 :) sen blir nog första hoppningen för Carro helgen efter de på GRS. Imorgon blir det då hopoträning med Sofia och på söndag rider Emma dressyrträning på GPK, full fart för fialottan och jag är bara hästskötare :) 

Igår blev det vinterbad hos Sara. De va verkligen jätteskönt att sitta i den där poolen men vägen dit och in va inte riktigt lika bekväm ;)

Olivia lyckades dock få hela huvudet med mössan på under vattnet tillslut, hon kastade sej hit å dit så inte helt oväntat som tur var så skulle vi till och kliva upp då iaf :)
Två tröttisar efter bad. 
Fin overall på dockan va Rebecca?
Passar perfekt ;-)

Va till barnmorskan idag också och allt ser bra ut. Hon avslutade med att säga "tänk om alla var lika lätta som du" är väl bara att glädjas åt att allt flyter på bra än så länge och fullfart på lillen är det större delen av dygnet :)

Nä får se om man kan lyckas läsa några sidor innan man somnar, fick låna en deckare av mamma där en dressyrdomare blir mördad!Kommentarer
Postat av: Rebecca

Haha! Vad kul, hon är ju för rolig lilla Olivia! :)

2015-02-04 @ 19:18:58
URL: http://annarebeccahallqvist.blogg.se
Postat av: P

Den där Lotti är då snäll hon som ställer upp för alla ryttare 😊Snygg mössa!

2015-02-07 @ 18:12:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0